Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Редиме ограничувања на составите ?

Админот не одговори дали можат да се прават измени во сетинзите за буџет, екомомија...

Дај ставете ме админ да ја средам лигава, да ја реформирам.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Makaron Zaev

Админот не е дома моментално, ќе виде попосле, ама колку што се сеќава нема да може да се направи промена на сетинзи.

Makaron Zaev

Админот не е дома моментално, ќе виде попосле, ама колку што се сеќава нема да може да се направи промена на сетинзи.
Ај ќе чекам да кажиш.

Админ можит да ме ставиш?

Па и да можеш тие 200 играчи на Џими да му ги тргниш :D

Избаци ги сите менаџери од лигата, нека си ги доведат екстернал клубовите своите играчи и опотново да се почне ако е возможно тоа

Па и да можеш тие 200 играчи на Џими да му ги тргниш :D

Избаци ги сите менаџери од лигата, нека си ги доведат екстернал клубовите своите играчи и опотново да се почне ако е возможно тоа
Нека ме стават админ и ќе ја средам состојбата.

Лошо е да се приберат сите играчи и да се чуваат а никој друг да неможе ни младинец да земе.

Лесно е да застанеш во 1 по полноќ и да изнакупиш 100 млади играчи и да ги оставиш така, а ни ти ни никој друг не ги користи.

Играчите не се наши и мора да се ограничи бројот, јас предлагам 10 со 10 и готово.

Админ барам за да ја средам економијата.

*Ne e.

И Барса го превзема врвот на Kajgana World. :cool::cool: Изненадувачки, @Клипче и @JimmyFloydBottleBank котираат многу високо за овој дел од сезоната. :D
4 бода од прво до седмо место :icon_lol:

Да има уше еден озбилен играч(Ули на пример ама он не сака) и сите да му даеме по некој добар играч шо ни е вишок би било гром, 10 конкурентни тимови и лигава може да пичи до бескрај.

п.с И Валенсија е топ сезонава ама денес бродолом им се десил.

Последно уредено:
Доста лажете бе, играте само за мене да ми е интересно на врвот.

4 бода од прво до седмо место :icon_lol:

Да има уше еден озбилен играч(Ули на пример ама он не сака) и сите да му даеме по некој добар играч шо ни е вишок би било гром, 10 конкурентни тимови и лигава може да пичи до бескрај.

п.с И Валенсија е топ сезонава ама денес бродолом им се десил.
Макарон им се деси не потоп, конечно тимов е консолидиран, до година шампион.

Ама лошо е граден, имам 23 играчи а 4 ми се вишак. :pos:

Иначе кој и да дојде јас ќе му дадам 2 3 јаки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom