Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Јас не прочитав Иниеста.

Раџа(93) за Погба беше муабетот. Ако мислиш дека е фер понуда ајде и во КЛЕ да го направиме трансферов? :D
Не е фер понуда, ама со Донев нема фер понуди. :icon_mrgr: И многу сте чудни, нормално дека преговорите ги почнуваш од позиција која ти одговара на тебе.. :D Еве Суарез за Гризман одма го давам на пример, Суарез и Иниеста за Роналдо (за компарација за Меси добив 95ка и 90ка) итн, итн.. За Канте на 92 ти понудив 95 и 90ка.. И после јас сум сакал ќар да сум од секој трансфер. :D

Не е фер понуда, ама со Донев нема фер понуди. :icon_mrgr: И многу сте чудни, нормално дека преговорите ги почнуваш од позиција која ти одговара на тебе.. :D Еве Суарез за Гризман одма го давам на пример, Суарез и Иниеста за Роналдо (за компарација за Меси добив 95ка и 90ка) итн, итн.. За Канте на 92 ти понудив 95 и 90ка.. И после јас сум сакал ќар да сум од секој трансфер. :D
Наинголан и Родригез за Погба? И плус Асенсио и максимум за Иниеста.

Наинголан и Родригез за Погба? И плус Асенсио и максимум за Иниеста.
На лев бек неам ни замена, а не пак да можам да си дозволам првотимецот да го дадам. Од друга страна Асенсио ми го нудиш, а ги иам Марсијал, Али и Караско. :D Значи не одговара тој траснфер од никој аспект за мене. :)

И друга работа. Пример ти ги давам Иниеста и Раџа за Погба, ти викаш стар е Иниеста што ќе ми е. Е ај размисли вака. Ти го ослободува Видал, а клипот е запнат по него, автоматски му го нудиш за Видал за некоја друга позиција што ти е потребна и си правиш круг цело време. Е сеа тоа што имаш 20 играчи над 93ти и буквално ништо не ти треба, јебига, не си Чемпионс па да ти плачат оти си ја уништувал лигата. xD

Не брзај со Асенсио

На лев бек неам ни замена, а не пак да можам да си дозволам првотимецот да го дадам. Од друга страна Асенсио ми го нудиш, а ги иам Марсијал, Али и Караско. :D Значи не одговара тој траснфер од никој аспект за мене. :)

И друга работа. Пример ти ги давам Иниеста и Раџа за Погба, ти викаш стар е Иниеста што ќе ми е. Е ај размисли вака. Ти го ослободува Видал, а клипот е запнат по него, автоматски му го нудиш за Видал за некоја друга позиција што ти е потребна и си правиш круг цело време. Е сеа тоа што имаш 20 играчи над 93ти и буквално ништо не ти треба, јебига, не си Чемпионс па да ти плачат оти си ја уништувал лигата. xD
Епа ете, мене ниту еден трансфер не ми одговара затоа што супер ми е тимот вака како што е. Што значи дека за да направам трансфер треба стварно нешто добро да понудиш. Ако нема ептен јака и интересна понуда, нема шанси да мењам било што :D

супер ми е тимот вака како што е.
Сигурно. :D

Продавањето на Кејхил за Хеведес ти е страшна грешка, давањето на Матиќ (место Фабрегас) исто. Мислам дека тие 2 грешки ќе те коштат ептен, ама ај баш ќе видиме. xD

Сигурно. :D

Продавањето на Кејхил за Хеведес ти е страшна грешка, давањето на Матиќ (место Фабрегас) исто. Мислам дека тие 2 грешки ќе те коштат ептен, ама ај баш ќе видиме. xD
Збориме за world во темата за ЕЛ, а ти ми збориш за ЛШ...

Збориме за world во темата за ЕЛ, а ти ми збориш за ЛШ...
Мислев си ми го цитирал постот за Ибра/Марсијал и Коста. xD

И тука сме се запнале со глупи муабети, а вечер се решава титула.. и кој испаѓа, а кој останува во лигата. Јас ќе испаднам со втор тим против Њукасл, се надевам дека ќе биде доволно за победа, со што би требало да ќарам некое место на табела и некое милионче.

Вечерва кариерата ќе ја заврши легендарниот капитен на Вест Хем Чави Алонсо. Во петте сезони кои ги помина во Лондон, Алонсо беше најконстантниот фудбалер и изигра преку 120 натпревари. За овие пет сезони Алонсо освои една титула во првенството и една во купот, инпритоа има можност на последниот натпревар од својата кариера да биде првиот капитен кој два пати го кренал трофејот во најелитното КЕЛ натпреварување.
Збогум капетане ми беше чест да соработувам со тебе.

@Клипче и @DaniBMW не сметате дека ваква фантастична кариера треба да се заврши со трофеј?

Ќе легне ли некоја пара вечерва по завршувањето на сезоната :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom