- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.764
- Поени од реакции
- 85.773
и ја ќе доам
unless не ми испадне некое срање
unless не ми испадне некое срање
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јели бре, па зар Аца почиња околу 20 часот? Кога се збираме? Точен час да можам да резервирам денес...
Јави ми се 15 минути пред да стигнеш, за да стигнам јас 5-10 минути после тебе. Еве, да не биде дека ти касниш![]()
Хеј, прв си заминав, па и прв да пишам. Многу ми е мило што видов некои стари форумџии (по стаж, години нели не се бројат, сите сме во цутот на младоста) и што запознав неколку нови.
Многу ми е жал што поради објективни причини ве напуштив порано.
Мислам дека е време да се праи голема собиранка, да се измешаме со малишаните следниот пат![]()
Немаше место...одлично се собравме малце на стоени черги почнуваме да мирисаме :pos2: забавно беше а слушам и афтер партито фино испадналопоздрав до ветераните :salut:
Ма, молим те! Го фрлив јас бастумот да потанцувам малку на столче, во склад со општонародното окружување и ме симна келнерот! Тоа беше таков атак на мојата танцувачка суета - уште не можам да се освестам.Афтер журот беше исклучиво да се види и доживее - од слушање слабо :kesa: