Собиранка 25+ / Trilogy (24-ти Април Петок - Плаза де Торос)

• Креатор на темата Креатор на темата rymz
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јели бре, па зар Аца почиња околу 20 часот? Кога се збираме? Точен час да можам да резервирам денес...

20 часот, стандардно.
Минатиот пат се собрахме во 21, ама не избркаа, не ни стигна времето. Затоа нека биде 20.00 овој пат, па саат повеќе ќе се караме, поинтересно да е.

Лелеееј, јас последна ќе ви стигнам а? Не знам уште кога ќе тргнам, ама можно е да не стигнам до 20h. Како и да е, се гледаме.:pipi:

Јави ми се 15 минути пред да стигнеш, за да стигнам јас 5-10 минути после тебе. Еве, да не биде дека ти касниш :icon_lol:

Јави ми се 15 минути пред да стигнеш, за да стигнам јас 5-10 минути после тебе. Еве, да не биде дека ти касниш :icon_lol:

:pos2:
Абе, јас секако сакам да свлечкам некого со мене за да не доаѓам сама, па мислев Виктор да го жртвувам. Ама, ај ќе ти се јавам:pos2::smir:

Не ветувам ама ќе гледам да дојдам :smir:

Се рачуна -3 месеци од долна граница :smir: - ако да ондак ќе ве дружам после 21 - за да стигнам последен :kesa:

Резервирана е големата маса во Plaza de Toros на кеј, од 20.00h собира 12 луѓе, ама не е проблем и да дојдеме повеќе. :)

Ве очекувам...

Rymz, пошто 90% од луѓето увек каснат, дојди ти на време као секогаш, да го фатиме муабетот со време :helou:

Хеј, прв си заминав, па и прв да пишам. Многу ми е мило што видов некои стари форумџии (по стаж, години нели не се бројат, сите сме во цутот на младоста) и што запознав неколку нови.
Многу ми е жал што поради објективни причини ве напуштив порано.

Мислам дека е време да се праи голема собиранка, да се измешаме со малишаните следниот пат :)

Хеј, прв си заминав, па и прв да пишам. Многу ми е мило што видов некои стари форумџии (по стаж, години нели не се бројат, сите сме во цутот на младоста) и што запознав неколку нови.
Многу ми е жал што поради објективни причини ве напуштив порано.

Мислам дека е време да се праи голема собиранка, да се измешаме со малишаните следниот пат :)

Фала Богу му текна на некого и на нас страдните :pos: туку...се сликавте вчера :icon_bigg ?

Немаше место...одлично се собравме малце на стоени черги почнуваме да мирисаме :pos2: забавно беше а слушам и афтер партито фино испаднало :vozbud: поздрав до ветераните :salut:

Немаше место...одлично се собравме малце на стоени черги почнуваме да мирисаме :pos2: забавно беше а слушам и афтер партито фино испаднало :vozbud: поздрав до ветераните :salut:

Афтер журот беше исклучиво да се види и доживее - од слушање слабо :kesa:

Афтер журот беше исклучиво да се види и доживее - од слушање слабо :kesa:
Ма, молим те! Го фрлив јас бастумот да потанцувам малку на столче, во склад со општонародното окружување и ме симна келнерот! Тоа беше таков атак на мојата танцувачка суета - уште не можам да се освестам.
И џабе стааш кеса на глаа, Бидиков. Џабе! Све е документирано.

Се моли граџанството ако има фотки да се напраи само оние 25+ да може да ги гледаат :vozbud: не за џабе сме черги :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom