Собиранка 25+ / Trilogy (24-ти Април Петок - Плаза де Торос)

• Креатор на темата Креатор на темата rymz
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Со оглед на тоа дека штотуку имавме избори, дека не чека тежок период, мислам дека е паметно да си олесниме од маките.

На 13ти Април, 2009та, се организираат трети по ред олимписки игри на стари тркала.

Да не должам многу, правилата на играта се следниве.

Каде? - Кафана некоја. Има време, ќе напишеме соодветно бројот на пријавени учесници
Кој? - Сите кои што сакаат да се пријавуваат мораат да исполнат само еден услов. 25 годинки плус. Не, не може помали, жалам. Пораснете, догодина.
Зашто? - Досадно е да се пие сам. Поубаво е во друштво.

За да избегнеме детски коментари, досадни постови кои што ништо не значат освен што зафаќаат простор во датабазата на форумов, се молат читателите на овој пост, да реплицираат само за да потврдат. Коментари од типот сакам да дојдам, ама не можам, избегнете ги. Досадни се, немојте да помислиме дека сте досаден тип. Како и минатиот пат, поканети се сите кои што сакаат, сите што ги знаеме, и што не ги знаеме, и што можеби, скришно сакаат да се запознаат со нас.

Бидете Хумани. Не го дрвете на темава. Помогнете му на Ангел. Ќутете ако не знаете што да кажете.

Се извинувам вака што се мешам јас нема да присуствувам нормално мало сум :icon_lol:

Али 18ти април е велика сабота, христијаните ем постат ем вечерта одат во црква да си ги кршат јајцата :)

Сепак убав провод кога и да решите да одите :smir:

Ок, се моли модератор да ја смени датата на 13ти Април. Мољим лепо.

Ок, се моли модератор да ја смени датата на 13ти Април. Мољим лепо.

Според мојот календар 13.04.2009 е понеделник. :)
Јас имам ваков предлог: може ли да поместиме за 17.04. и така е неработен ден, башка наредниот ден е сабота?

Бети Буп, 17ти е Велики Петок. Малку е без врска да се пие на таков празник:)

Јас се пријавувам. Во петок (17ти) не сум тука, па да кажам дека нема да доам тој ден, како и сабота и недела. Велигден јас го славам во странство, традиционално. Секој друг ден сум ЗА. Тоа е од мене :wink:

Мене 17ти баш ми одговара, како атеист има да се напијам ко животно :pos:
Башка после тоа продолжувам во Капан ан на DJ AHMAAD.

Пред малку бев известен дека и јас ќе дојдам. Така да, се гледаме :smir:

Чекај сега, се помешаа каблите тука нешто. На темата пишува 13ти, сите барате на 17ти да се собереме. Некако е надвор од план таа дата. Ако веќе не ви пречи тоа што е велигден, да направиме да биде на 18ти или па да бидеме јасни дали на 13ти или некоја друга дата.

ама се договарате како на протест ќе одите :pos2: еден на 13 друг на 17 или 18 :) па тие што ќе се соберат порано на 13ти почекајте до 17 да дојдат другите па заедно ќе бидете на 18ти :vozbud:

BuSaRcE имаш 24 и немаш право на глас во темава:smir:
Јас идам ако е после Велигден,традиционално го славам во домашна атмосфера.Значи друг датум псоле 19:)

BuSaRcE имаш 24 и немаш право на глас во темава:smir:
Јас идам ако е после Велигден,традиционално го славам во домашна атмосфера.Значи друг датум псоле 19:)

Oк со оглед на тоа, ќе го преместиме датумот после 19ти дека повеќето ќе сакаат дома да го прослават Велигден.

24ти Април е петок.

Со оглед на тоа дека штотуку имавме избори, дека не чека тежок период, мислам дека е паметно да си олесниме од маките.

На 24ти Април, 2009та, Петок, се организираат трети по ред олимписки игри на стари тркала.

Да не должам многу, правилата на играта се следниве.

Каде? - Кафана некоја. Има време, ќе напишеме соодветно бројот на пријавени учесници
Кој? - Сите кои што сакаат да се пријавуваат мораат да исполнат само еден услов. 25 годинки плус. Не, не може помали, жалам. Пораснете, догодина.
Зашто? - Досадно е да се пие сам. Поубаво е во друштво.

За да избегнеме детски коментари, досадни постови кои што ништо не значат освен што зафаќаат простор во датабазата на форумов, се молат читателите на овој пост, да реплицираат само за да потврдат. Коментари од типот сакам да дојдам, ама не можам, избегнете ги. Досадни се, немојте да помислиме дека сте досаден тип. Како и минатиот пат, поканети се сите кои што сакаат, сите што ги знаеме, и што не ги знаеме, и што можеби, скришно сакаат да се запознаат со нас.

Бидете Хумани. Не го дрвете на темава. Помогнете му на Ангел. Ќутете ако не знаете што да кажете.

Јас, ако преживеам до тогаш, ќе дојдам.
За кафана - ќе обмислам и размислам, да биде ујгун за сите.
И многу би сакала Анкица да ни се придружи.

Јас, ако преживеам до тогаш, ќе дојдам.
За кафана - ќе обмислам и размислам, да биде ујгун за сите.
И многу би сакала Анкица да ни се придружи.

Па затоа преместуваме дати, за да сите бидат задоволни :) Ќе преживееш ти, не се секирам ја тоа. Него ху д фак из Анкица?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom