Па ти си змајТака бегавте вие н'рдовите? И на крај колку изостаноци имаше со такво бегање? Два?
Ја бегав "единствено" ако има било кој што сака да кидне па му треба друштво.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ти си змајТака бегавте вие н'рдовите? И на крај колку изостаноци имаше со такво бегање? Два?
Ја бегав "единствено" ако има било кој што сака да кидне па му треба друштво.
Епа ова е позади секс шопотКај сексшопот таму некаде карши Soul Pub. Отприлика знам.
Епа ова е позади секс шопот![]()
Дополна: На објектот стои и старото име на кафичот, ЕтникФала многу , ќе пројдам деновиве ќе го најдам.![]()
Ќе преговарам утре/задутре... Дали има други желби за слични понуди?Доаѓам и јас...само иам еден предлог мислам дека ке ја направи забавата поинтересна.
Има опцијапо договор со газдарицата да се направи понуда 3 текили 100ка, јас мислам дека вакво нешто има да ја направи вечерта ненормално добра![]()
некоја акција за вотка ако можеЌе преговарам утре/задутре... Дали има други желби за слични понуди?![]()
Ќе преговарам утре/задутре... Дали има други желби за слични понуди?![]()
Ок, ке го пишам и ке си го залепам на чело и ке се глеаме и ке пиеме.Ако те мрзи да праиш (шаблон) муабет, стај си ливче со јузер нејм. Не се иде на собиранки за муабет, туку за глеање и пиење.