Со тебе сум затоа што не можам да сум со неа/него

можда не за фаќање друга женска.. али за 1 најт стенд, да..

ево на пр последната врска ми беше топ.. од секој аспект.. журки, муабети, секс, ама баш се! и мнооогу ја сакав.. то е факат..не дека ми фалеше нешто во врската, али јбг машки мозок.. одење на журка со другари, добра шанса, и ни 5 ни 6 .. се спанџафме јас и една.. лол *пази уште ја сакам девојка ми... али тоа е..

така дааа женски!.. не ги пуштајте дечковците сами на забави.. освен ако немате ангажирано ФБИ ЦИА МИА ОВА ОНА КОМШИКАТА ДРУГАРКАТА да ги посматра. ( иако се сакате, и двајцата го знаете тоа )
јбг не мојш против мајка природа шо вакви не напрајла.

Ако идам со една, идам со една!
За џабе ли сум ја одбрал таа? Чом веќе сум одбрал некоја, значи таа е најдоброто нешто што може да го имам, па зашто би пробувал нешто со некоја друга која (за мене) нема што да ми понуди што веќе не го добивам од таа со која идам?

Ајде нека биде да одиш со една а да сакаш друга ама со тек на време ќе си ја засакаш таа со која си во врска и ќе заборавиш на другата , а од инает љубомора или слични ствари не сум имал врска

За џабе ли сум ја одбрал таа? Чом веќе сум одбрал некоја, значи таа е најдоброто нешто што може да го имам, па зашто би пробувал нешто со некоја друга која (за мене) нема што да ми понуди што веќе не го добивам од таа со која идам?

брат не зборвам за пробвење.. а и ти имат текнато дека најчесто мојш да ќариш типка кога излегвиш без некоја си цел ( онака лежерно, без мисија да фатиш некоја ) .. не дека се трудиш нешто да напрајш.. туку само онака природно си идат.. ти си играш... таа тука некаде до тебе играт.. се погледнувате.. насмевка.. малце играње.. лап лап.. ела да прошетаме.. хумпа :sekss:хумпа:sekss: хумпа:sekss:.. се враќате назад со насмевка.. после тоа ајде чаоо чаоо.. и ти се враќаш на стариот живот кај шо си ја сакаш женската и ви е ТОП...

мајка природа, тоа ти е..

а иначе да се замарам да фаќам друга женска.. а во меѓувреме одам со некоја.. ич не се замарам така.. одам со ова, не ојт, одам со друга.. две различни множества.. без пресек..

Епа ако сакам една, а сум 100% сигурен дека неможе ништо да биде меѓу нас, јебига, по некое време си идеш на друга, одкога ќе ми изветреат чувствата за таа првата што сум ја сакал.

А ако сакам некоја, и можам нешто да имам со неа, не барам друга :) Си идам по таа што си ја сакам :)

можда не за фаќање друга женска.. али за 1 најт стенд, да..

ево на пр последната врска ми беше топ.. од секој аспект.. журки, муабети, секс, ама баш се! и мнооогу ја сакав.. то е факат..не дека ми фалеше нешто во врската, али јбг машки мозок.. одење на журка со другари, добра шанса, и ни 5 ни 6 .. се спанџафме јас и една.. лол *пази уште ја сакам девојка ми... али тоа е..

така дааа женски!.. не ги пуштајте дечковците сами на забави.. освен ако немате ангажирано ФБИ ЦИА МИА ОВА ОНА КОМШИКАТА ДРУГАРКАТА да ги посматра. ( иако се сакате, и двајцата го знаете тоа )
јбг не мојш против мајка природа шо вакви не напрајла.

Бачко, не сме сите ко тебе :)

Со секоја достојна почит и без навреда искуството покажало дека ваквите како тебе на крај најмногу го кркаат иако ставот е за секоја почит. (И јас донегде се наоѓам во постот да не се разбереме погрешно).

Он топик- Да ми се случило да посакувам таа мојана да била онаа другата. Ама нече среча поштеног човека.

Ako ne si bil u takva triangla nemas pojma sto e posakuvanje, opsesija i strast , zabranjeno voche. Ama kine i nervi i cel si ko izguben ama interesno e ko na rolerkouster zimi ti.

Моментално идам со една, све е убаво и прекрасно, Но од време на време, помислувам и на една друга, многу е глупо тоа, али јебига:toe: , и бидејки и таа е одлична интересна личност е такој:helou:

Имаше ваква тема,во најмала рака слична,кога ќе ја најдам ќе ја спојам.

Ајде нека биде да одиш со една а да сакаш друга ама со тек на време ќе си ја засакаш таа со која си во врска и ќе заборавиш на другата , а од инает љубомора или слични ствари не сум имал врска

Се лажеш:smir: Сум бил во ваква ситуација, и јас си мислев ако бе брат иди со овааа па од кај знаеш со тек на време ке ја засакаш ... ама не било толку лесно, на крајот сепак ке ја прекинеш фарсата :toe:

Со секоја достојна почит и без навреда искуството покажало дека ваквите како тебе на крај најмногу го кркаат иако ставот е за секоја почит. (И јас донегде се наоѓам во постот да не се разбереме погрешно).

Он топик- Да ми се случило да посакувам таа мојана да била онаа другата. Ама нече среча поштеног човека.

КОРУН во право е Сусаро , сите со вакви мислења на крајот секогаш го јадат стапот :toe: не ме љутиш :smir:

има ми се случено. бев беќе со една, а почнав тајно и со друга.
тајната после се дозна, а јас наебав, како и обично.

заклучок - гледајте никако да не дознаат една за друга!

Ова ајде нека биде машка тема, ма да можеме да ја свтриме и обратно за девојчињата...

Дали ви се има случено ова

Сакате значи една девојка, затрескани сте до макс, ама некако од некои икс причини си фаќате друга? Поради недоволно храброст да пробате со првата, инает, љубомора или не знам што... Ете ќе кажете вие...

Значи дали ви се има случено или познавате некој што му се има?

:smir:
мислам дека штосот на темата не е да имаш женска па да одиш со друга тука наместо таа што ја сакаш да се фатиш со некоја друга..:jaj:
сеа моментално сум во таква ситуација..бев за ох и со девојчето порано се знаевме ама само се мувавме,поголема е од мене 3 год сега онака повеќе се збилиживме и кога се вратив ептен ми е срање се,ни некоја ми се свиѓа,ни враќам на сигнали на други...ваљда ќе пројде оти ќе измрдам.
не посакувам на најголем душман да е во ваква ситуација
ќе сакаш некој за прв пат у живот и тешко е у пм плус дека е на 500 км од мене.....фак лав

Многу е тешка оваа ситуација, не би можела многу да зборам за ова, само ќе кажам што можете побрзо решете ги проблемите, зашто после мака ќе ви биде ако не сте ги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom