Со што најчесто го мачкате лебот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
леб и ајвар, најдоброто студентско јадење, и плус тоа е најевтино

Еми најчесто со аргета и марагрин

ајвер мммм
маргарин и џем ммммммммм
аргета ммммммммммм

so manojesce so bi rekol vnukmi:nesum:

so puter ajvar dzem eurokrem i majonezzz

Со нож. :retarda:
што знам, не сум некој љубител на такви „мачкачки“ работи :pos: Најчесто со крем-сир.

Epa ke kazam ama pred da kazam ja so so go mackam ke pratam pozdrav do site tie sho se prava GROFOVI i PUFICI ili neznam kakvi lugje na "NIVO" deka so neznam sho i neznam kako mackaat lebot znaci da ne se stavaat u nekoj LONDONSKI film koa se znae deka mak standard e MARGARIN i nisho pojke bar ja tepam toplo lepce so margarinche :):)

KrToT напиша:
Epa ke kazam ama pred da kazam ja so so go mackam ke pratam pozdrav do site tie sho se prava GROFOVI i PUFICI ili neznam kakvi lugje na "NIVO" deka so neznam sho i neznam kako mackaat lebot znaci da ne se stavaat u nekoj LONDONSKI film koa se znae deka mak standard e MARGARIN i nisho pojke bar ja tepam toplo lepce so margarinche :):)

Значи да се разбереме...леб смееме само со маргарин (и ајвар-во сезона) да мачкаме, затоа што сме македонци.

Ајде и јас да се направам енглез... јас мачкам леб најчесто со кашкавал (холандски), пршута (хрватска) и кечап (словенски). Притоа пијам јогурт (италијански) во америчка шоља.

За крај како десерт, јадам турска баклава.

Еј, а дали е на ниво паштета од 19 денари да мачкам на лепче?

Epa dobro ne mislev da ti go povredam egoto samo mn grdo zvuci koga pola od postovite se tivko prepucavanje na koj poskapo MACKA leb me svakash neli?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom