Со што најчесто го мачкате лебот?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Маргарин или мармалад од модри сливи ништо друго

Најчесто го јадам лебот намачкан со ситно сирење.

па најчесто со мешан кечап и мајонез

So nisto...
Se trudam da ne jadam leb...
Bel leb imam isfrleno od upotreba,i kupuvam od vreme na vreme so celi zitarici ili r`zan.
(beliot leb....e edno od najgolemite `zla` za pravilno funkcioniranje na covekoviot metabolizam)

Со крем или ајвар одозгора со сирење.
Мераци :aplauz:

зависи од расположение. со путер и мед, со сиренце и ајварче, со павлака, или во најдобро издание со кремче (ама едно вкусно грчко на кило што се продава со интензивен вкус на лешник)

Dolg del od zivotot lebot go mackav so pasteta, no otkako naucno mi dokazaa i pokazaa deka vo nego se stavaat samo gnasite raboti od zivotnoto kako usi, nos, anusi(odvratno) se otkazav od toa.

Na leb ide standard marmelad, krem, mackam i so puter no nikogas ne go jadam samo taka obicno go pecam pa pravam topol sendvic.

Inaku vo posledno vreme mi se vrati edna navikaz za mackanje sto ja steknav koga ziveev vo SAD. Majkami lani kupi toster za onie lepcinja so kvadratna forma i niv gi stavam vo tost a posle gi mackam so puter od kikiriki od agroplo so go ravat -mnogu e ubav.

Tatkomi do den deneks ne ja razbira ovaa kombinacija ili potocno kazano voopsto ne go razbira puterot od kikiriki.

најчесто со зденка и тоа мегле(од обичните) со чајче од камилица на сабајле е закон

Кремсир или еурокрем! Најчесто!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom