Со која позната личност би се замениле на 5 минути од вашиот живот?

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм... со Јарич или Блум, не од што имам толкава желба да бидам како нив, туку од што сакам да им ги земам цуците :)

Со Лет 3 дефинитивно би сакал да имам 40 и кусур години да џаболебарам на форуми, а жена ми да ме рани.

Со Лет 3 дефинитивно би сакал да имам 40 и кусур години да џаболебарам на форуми, а жена ми да ме рани.
Јас би се менувал со Бил Гејтс на 5 минути пред да умри (Гејтс) и би рекол со последниот здив “Сите пари му ги оставам на Лет 3“

So Bil Gejts i ce prefrlam nekoe milionce na mojata smetka

ja bi se menuval so sheikot sto go kupi man.city...

Би се заменил на 5 мин.со Аксел Роуз или со Слеш:vozbud::vozbud:

со Никола Груевски би се заменила да изјавам дека не признаваме ниедно друго име освен Македонија и како се која држава бараме да бидеме признаенни под уставното име исто така да побарам да се признае македонското малцинство во Грција да ускратам некои права за Алабнците секако да нема двојазичност ако сакаат да живеат во Македонија ќе учат на македонски па кога ќе добиеме ние вакви права кај соседите може да им се даде тоа после тоа би се залагала да реши спорот со мпц и спц и би ја заштитила нашата историја така што би одвоила доста финасии за организации од типот што ќе се залагаат за докажување на нашите историски личности........ многу работи сега не ми текнуваат

Би се заменил со Јован Јованов и ке почнам сам да се тепам,,,има да се искршам од ќутек...:helou:

Со Коби Брајант или Леброн Џемјс:vozbud:

Хмм... со Јарич или Блум, не од што имам толкава желба да бидам како нив, туку од што сакам да им ги земам цуците :)

Со Јарич заради згодната Лима и со Били Гејтс заради огромните пари...

Би се заменила на 5 минути со Кака` баш сеа.
И за тие 5 минути му се јавувам на Берлускони и му кажувам дека останувам во Милан и да завршат преговорите :icon_lol:

Е така :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom