Со која мисла се будите наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата biglava
  • Време на започнување Време на започнување
Ми звони алармот на мобилниот, па прво нешто е проверувањето дали сум добила некоја порака во текот на ноќта од него. И тогаш си помислувам колку би било убаво да биде тука до мене и што да правам, го гушкам јорганот наместо него. После пет минути станувам и обмислувам што ќе правам во текот на денот дур сум у веце. :pipi:

со мислата : леле кој ќе ојт на школо:jaj:

Прво шо помислувам е колку е сатот.Од ко ќе го видам на рака проверувам на мобилниот дан сум футнала:pos:
После ја фаќам косава во реп и станвам.Секое сабајле ова.:wink:

Глеам колку е саат, и да ми текне по кој час ќе испрашуваат или тест ќе праиме :pos:

Ѕвони мобилниот...по којзнае кој пат бидејќи ми е стаен на snooze и првото нешто на кое помислувам е БОЖЕ ГОСПОДЕ ПАК ЛИ НЕОПРАВДАН ЗАТОА ШТО КАСНАМ НА ПРВИ?:vozbud: Станувам,на трчање се спремам и молам Господ :se_ molamда стигнам на време во школо:poss:

Кој ќе иде леб да купува :jaj:

daj gasi go alarmot u pm ne mozam da spijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam hahaha:pos2::pos2::pos2:

леле кој ќе седи 7 часа у школо... :D

Утрово прва мисла ми беше конечно се наспав како човек,а и утре така ќе биде.

Чекам алармот на моб. да ми звони! И секогаш мислам дали денеска имаме испрашување....

Кога е преку работна недела, ми ѕвони саатот во 6 и 21 и си викам "Леле не пак школо..." , а кога е преку викенд "Фала Богу викенд. Time for fun :)".

..Во последно време ме буди нова мисла...

Морам да учам :S

-шо има за јадење?!?

хаха :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom