Со која мисла се будите наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата biglava
  • Време на започнување Време на започнување
станвам и си викам леле пак денес нашколо Хех ... а втора мисла леле имам за учење ...

Денеска се разбудиф со
-Маме ти ебем смрдење ова чорапиве

станувам и обично не мислам хаха премногу поспана за такви комплицирани мозочни акции хахахаха ;) шала :)
обично коа станувам прва помисла ми е : дај боже да е петок, дај боже да е петок... ( и се вртам накај календар ... ) Нееееее ! ! ! ! :( :cry:

Што ми требаше вакво нешто:jaj:

Секое сабајле се будам и прво помислувам:не одам денес во школо.Неколку пати и навистина не отидов,но повеќето одам.И да,помислувам:се давам да можам уште малку да поспијам...Ау да.Еден ден од што толку многу ми се спиеше,кога ѕвонеше мобилниот отври очи и одма засопав и пазете сонував како се спрема и сл.И по неколку минути пак заѕвони мобилниов и си викам:абе јас сонував ова дека се спремам.И пак некако заспав и сонував како се спремам,ама како реално да е.И пак заѕвони мобилниот и си реков:абе пак сонував.И тогаш станав(вистински)и си мислам на пак он веце:абе да не сонувам пак?

Секогаш, ама баш секогаш си викам леле кога ќе дојде 13 часот да заврши ова проклето школо :vozbud:

У последно време со мислата:"Да идам ли на први час?"

Лелее ми се спиеее!!Нејкам во школооо..А да не идам?

Да поспијам уште 5 мин.. и ќе станам за во школо..

“... Аман веќе, кога ќе почнам да си легнувам на време?!“

„Да идем или да не идем у школо“ 2-3 пута не отиднав xDxD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom