Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
lPu5f.jpg

o_Oабе шо ве глеам чудни какви познати фаци бе не би опнал ни една од нив за ништо не ги бива закржлавени се,а па шое тоа силикони па вештацки нокти па надградба на коса за да биле поубаи. море море :love: .............................. http://youtu.be/omHOEZyc7hU

ani-mtv-03.JPG
мојот избор е Ели Танасковска, плава, висока, секси, и секогаш носи минич :P
натака продолжувате Вие ;)

Оваа ја имам видено во живо....и тоа купував од трафика...и оваа со ќерка и застанаа до мене(чекаа ред).....и коа видов колкава грамада била арно што не вриснав:pos:....со штикли со капут...ми изгледаше ко да е минимум 2м...а и ќерка и не беше испод 1.85цм.

Оваа ја имам видено во живо....и тоа купував од трафика...и оваа со ќерка и застанаа до мене(чекаа ред).....и коа видов колкава грамада била арно што не вриснав:pos:....со штикли со капут...ми изгледаше ко да е минимум 2м...а и ќерка и не беше испод 1.85цм.

kakov seks lezi vo ovaja prijatele :) ne si svesen i da cerkata i e poubava kade kade :) mislam na plavata posto ima 2 cerki drugata e crnka i taja ne e losa :)

Со Моника Белучи.а од нашите повозрасни јавни фаци Благица Павловска,Маријана Мишева.
--- надополнето: 28 декември 2011 во 17:22 ---
Ако сакаш ке ти ја местам.
Се познавам лично со Маријана.

Немам јас ништо против мене да ми ја местиш. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom