Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Жани Вантова.

Инфлуенсерка, трендсетерка, софтвер девелопменка шо и да е, али знам со сигурност дека е куродигателка.

@Византиецот можда ќе каже нешто која е што е, он се движи во тие буржоазиски кругови во Швајцара.

FB_IMG_1764067077293.jpg

FB_IMG_1764067047822.jpg

@Византиецот можда ќе каже нешто која е што е, он се движи во тие буржоазиски кругови во Швајцара.

Појма немам која е куклата. Ја прогуглав, гледам често биле МКД со сопругот. Скопје и Охрид.

Ја знам само Јазмин Брунер, ова е злато. Многу културна жена.
И Сарданович. Овај е Црно Горец по потекло. Толку од проминентните. Не движам меѓу било кој, пошто не е тоа свет за мене. Сменет сум. Декември минатата година, променив ставови радикално. Ќе звучи ко веќе слушнат досаден муабет, ама убаво е да имаш финансиски успех, само ако имаш со кого да го споделиш, инаку човек можи да заврши доста депресивно ако се што има, е конто. Ама тоа е само мое мислење, не мора да значи дека важи за секој.
Автоматски споено мислење:

Луѓе кој често растеле во тешка сиромаштија, ќе пробаат да компензираат за тоа, со тоа што нон стоп ќе целат кон огромен финансиски успех. Јас, благодарение на неколку добри луѓе кои ми ги прати Бога на патот, научив навреме, дека ако продолжам така, ќе останам поинаку сиромашен.

3 степена "топлија" значи инфекција и сексуално преносливи бољештиње :popce:
Ti ako ne go ebis muabetot, koj drug :mad:
Автоматски споено мислење:

И носи седум години среќа, мада на оваа би умрел со насмевка на лицето.
Ne znam za srekja ama ognot odma ke go palis, od prva ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom