Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Не е само да се рече дека сакам јас да запознаам некој од форумов. Треба и тој некој или некоја да сака да се запознаеме.

Еве да речиме за почеток не е лошо да се запознаам со некој од оние кои ми понудија пријателство на форумов и кои ги прифатив :)

beneamata
никола_пп
HITCH
Nomoregames
Bavaerc
Bavarecot
togetherlozari
The Mummy

+
PoisonLady
Postarot
leandra

и уште неколку на кои не ми текнува во моментот, секое пријателство е добредојдено.

Со Меган, зашто се прави дека е машко.
Со Дарлинг, зашто ме смее.
Со Лејди Сатори, зашто сум ја гледал низ факс.
Со Iosonointerista, зашто онака.
Со Скај Дог, зашто сака пиво и кикирики.
Со Апокалипто, зашто со години не сме се запознале.
Со HITCH, зашто онака ми се сака, без причина.
Со AnaMercury, зашто исто така ми се сака без причина.
Со Божиното, иако веќе не пишува.

И со другите кои веќе ме споменале, радо ми се запознал.

Фала.

Има повеќе членови кои се доста активни на форумов, а никогаш не сум ги запознал во живо, а би сакал. Не ми текнува на сите, но ете така први на памет ми паѓаат. IoSonoInterista, Appokalipto, Lurtz, Hitch. Секако има и други кои ќе ги дополнам кога ќе ми текне.

Вака поопшто, би сакал да ги упознам колегите од Економски, фанови на Барса, Интер и Манчестер (па и на останатите да се поребраме :)), како и љубители на филмови.

2. Вампг`рл (упс, Редхед)
Која од двете? Знаеш дека нема ем ем :)

Он:
Баткава што го цитирав, после металхамерот, хммм никола пп, псајсајд, Иосоно, Апокалипто, Хакетот, Појзон лејди, Џену грл, Крејзи ин лав, Хич и Irenna (да ми каже некоја финта).
Може и забравив некого, ама не ми текнува :pipi:

Шо бе ова никој неќе да се запознавам со мене, ќе има магшотс :)

Шо бе ова никој неќе да се запознавам со мене, ќе има магшотс :)
Лани се запознавме ок, после некој месец пак се запознававме дека не се секаваше на мене, Е нејкум бе ,нејкум веке (hh) ....:smir:

Ај да не сум оф пак да си пишам листа која веке е пишана понзад ама сеа апдејт со некој член плус.

IosonoInterista
Др.Кулен
Psyside
Hitch
Џимеј
Болиглава
laloca
Dark King

Тоукатер и Ивл Бети т.з. Туризам и патувања ако не се лажам.

Други ?
Немам идеја.

Може некогаш со $h@doW m@n:toe:
Или со N1ghtMar3:back::pos2:
Инаку сакам и со РубинРед, Скај Дог<no1> и Луси_Лу. Не за друго, интересни ми се за читање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom