Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Се надевам дека ќе имам можност да се запознаам со vampgirl :smir:

За разлика од миантиот пат кога пишав на оваа тема бројката се зголеми

1.РубинРед
2.HITCH
3.metallhamer
4.Let 3
5.Zancky
6.Assk1do
7.Bratot
8.Скај Дог
9.Smart ass(го запознав него)
сега за сега овие..могуче да има уште некој али овие ми се нај кул..

хуман неон леандра ејсид смартес металхамер хич корун мацедониангрл....... СИТЕ сакам да ги запознам!

Сеа за сеа Tonchie пошо него најчесто го среќавам и онака најразумни мислења остава.. Осеќам го дека е баш кул.. до душа немав време да читам ногу мислења и постови од други, нов сум :D Има бе интересни момци и девојки овдека со сите сакам да се запознаам :)

Сакам да се запознаам со следниве мадафаказ:

Dark King
Smart Ass
IoSonoInterista
Joey
NeoN
Скај Дог

Ајде да не биде надвор од тема....

Со сите што мислат дека сум психотичен манијак, да им докажам дека сум многу фино културно воспитан и дека пцујам само кога треба и мојата бизарна смисла за хумор е десет пати појака во живо отколку на форум затоа што уживам да се смеам.

The narcotics crew :pipi: мајтап..сите битолчани..

Ајде да не биде надвор од тема....

Со сите што мислат дека сум психотичен манијак, да им докажам дека сум многу фино културно воспитан и дека пцујам само кога треба и мојата бизарна смисла за хумор е десет пати појака во живо отколку на форум затоа што уживам да се смеам.

Јас сакам со тебе :)
И Ве молам сакам да се запознаам со Цитро,кој го познава нека ми намести еден састанак :))

со сексилишс007 ..незнам и јас что сакам а:vozbud:

:baeh:

Ти бе само со жени сакаш..

...да се запознаеш:pos:

Еве јас пример, мислам дека ако со некого се запознаам од тука тоа ќе биде N1ghtMar3..ептен дека си го знам од друга страна:back:

Има повеќе членови но сега за сега овие ми паѓаат на памет:

apidrone
ElNino
Sergio_Rambos
Давор
IoSonoInterista
Marley987.....

Женското друштво што сакам да го знам, си го знам (освен vamp girl што сакам да ја запознаам), god bless кафани :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom