Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Пошто ќе доаѓа за Скопје редно време е да се упознаам со Infected и жена му DarkHeart :):):) Се надевам нема да ме заеба факсов во намерите :tapp:

Бидејќи ќе одам Скопје,сакам да се упознаам со Сајбер,маца дарк,викторгг,a-c-a-b,гадхејтасол,марјан мики....може има уште некој ама не ми текнуе..

Едитирано од модератор
А за да не ме избришат, сакам да се запознаам со Ла-лока!

Едитирано од модератор

Инаку, јас сакам да се запознаам wot. За таа пригода ќе си носам ножички, да му ја средам емо фризурката, и да го воведам во светот на нехејтерството. :)

Едитирано од модератор

Инаку, сакам Леандра да ја запознаам, сакам сексиљава a.k.a sexsilisious, сакам со шмекерот едно пиво да акнам -.- Сакам, хм, винди сакам!

Едитирано од модератор

Инаку, сакам Леандра да ја запознаам, сакам сексиљава a.k.a sexsilisious, сакам со шмекерот едно пиво да акнам -.- Сакам, хм, винди сакам!

Грешка у превод ти викам јас :vozbud: Го дужам пивото знам знам :) Да не бидам офф би го додала и ^HITMAN^ и она малоно јуник што вчера ни кидна.

Денес треба да се запознаам со многу форумџии ама посебно драго ќе ми биде да ги запознаам маца_дарк и јуник грл :back::back: (за двете)

За почеток мојата листа со пријатели. Најдобри меѓу најдобрите :smir:

Хахах Болиглава го избришале а посто баш имаше смисла...Ама нема везе јас сакам да се упознам баш со него со Болего глава дека и он беше едно време изразил желба а и ми изглеа на баш кул момак.Ајт позз.

Едитирано од модератор
А за да не ме избришат, сакам да се запознаам со Ла-лока!

Јас не сакам да се запознаам со членот со јузернејм Едитирано од модератор!

Едитирано од модератор

Инаку, јас сакам да се запознаам wot. За таа пригода ќе си носам ножички, да му ја средам емо фризурката, и да го воведам во светот на нехејтерството. :)

Сакаш, сакаш, ама не заслужуеш.

Имам нов фејворит за упознавање.

Сакам со Амќо башисламџијата од Санџак со кој се препираме на религија. Морам да ја видам таа бесловесна фаца.

По можност сите сакам да ги запознаам, ама сакам да ги видам ВикторГГ, Кискино и Кире јувентус.толку за сега :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom