Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

со некој шо сака да се запознае со мене

Ееее во Сабота во Велес не смее никој да ми се извлече, сакам сите да ги запознаам, да видам што фацки сте. :pos2:

Дефинитивно ми се свиѓа идеата за Angel-party со моите ејнџл колеги, ве обожавам.
И да додадам: славниот Serpico, rich bitch1, PSYtisfaction, Necrophilia, Бејко и Гижо многу јасно.
И тие што до сега биле спомнати.
лов ју ол

Со Дафи и Мавечко...да поразговараме за рапот и турбофолкот :pos: :smir:

па незнам..со сите што имам добар муабет:):pipi:

Значи,сега за сега листата ми е...

Дивајн
Чек Он Ит
Fortune
Zamzela

Се надеван наскоро ќе ја имам честа:zajce:

И јас сакам со Мавечко и Дафи ... со Мавечко посебно осеќам имаме многу да си правиме муабет за вистинската љубов ...:smir:

Сакам и со Betty Boop.
Сакав и со Lady, но не испадна да се сретнеме, па уште сакам.
Сакам и со Геџо. Туку се знам со него бе ...:podsmev:

Одново си направив листа,бидејќи долго време помина,со некои се запознав и да видам кои ми останаа... :pos:

Tender Girl
Еспањола,
Фантом,
Lady,
Rich Bitch1
кики
Чек он Ит
Прити Грл
Бада Бинг!
Лејди Сатори
МАР МАР...

Мислам т.е знам дека имаше уште,ама па не ми текнува.

Имам голема желба да ја запознаам Цуценце :wink:

И јас сакам со Мавечко и Дафи ... со Мавечко посебно осеќам имаме многу да си правиме муабет за вистинската љубов ...:smir:

Сакам и со Betty Boop.
Сакав и со Lady, но не испадна да се сретнеме, па уште сакам.
Сакам и со Геџо. Туку се знам со него бе ...:podsmev:

Ај на нареднава скопска журка :). Има тука луѓе кои што вредат да се запознаат.
Него да прашам Macedalien дали има намера да доаѓа на некоја од собиранкиве, ептен ми има остаено впечаток :pipi:?

Него да прашам Macedalien дали има намера да доаѓа на некоја од собиранкиве, ептен ми има остаено впечаток :pipi:?
Добредојде во клубот на луѓе кои сакаат лично да се запознаат со Јован Францускиот Македонски Вонземјанин.

Туку МАР МАР, е фризерка?! Во тој случај би сакал и на работа да и поминам не само да се запознаам со неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom