Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

SWEDEN е следен на мојата листа...Ум да ми даде како да изведам изолација на базенот :)
НЕБО666 веднаш по него...верувам дека сеуште ќе шетам по земјата после средбата со него:pos2:

new on тhe list: Струмикс, emicka, Fortune, Dzimej, Liverpool Fan.

epa ja sakam so: ThE_VaMpIrE, maca_mk i Necrophilia... iskreno razgovarav malku so niv i mn mi se nekako dobri za razgovor i sl

И јас сакам да се запознаам со тебе.:pipi:
Рејчел Билсон,+ мн. си ја сакам. :)
И јас сакам со тебе знајш уште од кога? Ехехеее, ај ваљда некогаш ќе ми се остварит желбата. :)
Иначе сакам да се запознам и со Goddess of Chaos, Crazy in love, Razorblade веќе не знам колку пати имам кажано, за Скул пак да не прам муабет и со сите останати шо сакаат да се запознајме. :wink:
Едит: Чек он ит, Ангелче и Тина89 :)

Хммм....сакам да се запознаам со:
Fantom
Gadfly Baba
Divine
Fortune
Mawecko
TonInter
Martin$
Скул

Не ми текнува други.

Pearl, Jaenu Grl, Divajn, BILA BONG (majmunot so ne uspeav da go zapoznam, c c c, a na metar od mene), Lejdiii (e nea morat), Dain Vish (barem taka na msn e potpisana :D), Tochkest trebase ama i nego ne sam go upoznao, drugi stvarno ne mi teknuvet, aKO SUM VE ZABORAJL ISKRENO izvinite (i za kaps logot izvinete ne vidov :D).

Нели ме знаеш мене? Или сакаш сега заедно да се запознаеме? Лилааа ... :shame:

Добро де,еве глеаш некои по 10 пати се запознаваат со тебе:wink:.:pos2:

Некро го забораив.И него сакам да го запознаам.:wink:

сакам да се запознаам со:Flix,Limp bizkit,kasap,nasty girl..тие сеа за сеа:)

m.. Ja sakam so: burn84, Boliglava, mRnO, Crazy In Love, dzimej, FliX, pcjodamaster, jove bt, rymz, hoody, Princ, sky dog<no1>, Smasher, Fortune, TonInter i i neznam.. So site sakam ustvari :-> Aj se nadevam na slednata sobiranka :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom