Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Bloody Dolly(обавезно срцке),Fallen Angel,Dark Angel,Lady,Razorblade, Black Rose,Лејди Сатори,Leandra,pcjodamaster,The Goddes of Chaos,Necrophilia,rich bitch1,Marina_oh,Tikvi4ka,kiki...
уф ако ми текне уште некој ќе пишам
едит:Bush(av),burn89 i Saladin

Adding new on the list: ~The VaMpIrE~{i dolzam edna psihoanaliza (ke ja napravam stom se vratam od odmor)}, Vikuska, Fortune, Lejdi Satori Billa bong, Bada Bing, ... Aj se nadevam deka ke se vidime na sobirankava

Со сите админи и модератори нормално.
Bratot-како голем патриот да разговараме за македонија,
Гижо-фален ангел, лоувид, марина ох, рок кате и еден куп други од рок рубриката-за првите 15 мин да праеме муабет за музика и после да пиеме и пак да дрвиме за музика,
Со Љупчо- за форумџивките да ги шмекаме,
со Mawecko и со girlll-зашо се искаравме па сега да можеме да ги спуштиме секирите,
Со тончи за идењето у маракана:pos:
Со скулгрл зашо секогаш го има послендниот збор ако некој ја нервира,
Со Дивајн-само за да се сликам како што кажав она е најхардкор,
Со фортун-да ја прашам за некој љубобвен совет во живо,
Со Ацид-зашо стално го става она смајли со намигнување:wink:
Со Фанот_ох онака само пице да пивнам
Со небо666-кој што е најупорниот тинејџер што досега н анет го имам сретанато(такви луѓе стануваат претседатели)

Уфф доста е за почеток
Ова е само првиот дел има многу ама утре ќе допунам списокот- не би сакал да изоставам никого ска сите да знаат. ПОЗДРАВ

so 1307 ako e mozno

trilobite....се надевам ќе го сврти и другиот образ :baeh:

А најмногу сакам да се запознаам со тројца мускетари кои ако не дојдат на (евентуалниот) собир,тогаш мамата нивна Нацистичка,Саркастична и Педерастична :pos:

Е сега ако избегаш од Велес, Леандра...:sakas_ust :pos:

Да надополнам...-со girlll, ПрИтИ ГрЛ, dejan_k, Joey

едитирано од модератор: преголем цитат

Nema problem ama ne garantiram deka ke ne vidi nekoj pak na forumov.. I megu zivite voopsto :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Inace da za dzimej - I want to meet ya 2
A inace sea da ne pocnam da redam i ja.. Site sakam da gi zapoznaam :D

Bloody Dolly(обавезно срцке),Fallen Angel,Dark Angel,Lady,Razorblade, Black Rose,Лејди Сатори,Leandra,pcjodamaster,The Goddes of Chaos,Necrophilia,rich bitch1,Marina_oh,Tikvi4ka,kiki...
уф ако ми текне уште некој ќе пишам
едит:Bush(av),burn89 i Saladin
Немаш гајле бе ке биде ;):smir:
инаку и со МорисонКА:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom