Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Би сакал да се запознаам со што е можно повеќе кајганџии.
А со тие што се фанови на Метал музика би се запознал под услов Металот да не ми го споменуваат ама ич. :toe:

Еве некои нови на мојата листа: Nina, rock-kate, Lost Angel. Dark Angel и Fallen Angel(бре се ангели на форумов хехе) и добро, тие што ми се веќе кажани: G@rfielD, Razorblade, Black Rose, Вампирката, Лејди Сатори... Aj на некоја следна собиранка во Скопје обавезно со сите има да се запознаам!!! Hear my words!!:salut:

Од дамна сум сакала да ги набројам личностиве ама ми се чинеше некој ќе ми речи: е и ти сеа многу бараш!!!
Ај овој пат ќе направам исклучок и ќе ги кажам. Значи личностите од чии постови имам бајаги научено :) се: ада, лејди, леандра, дивајн, форчн, мистичен... ај доста се :kesa:

Fallen Angel, Bada Bing, Irresistible, KohlBass и многу други. Гарант заборавив 40 души ама ај :)

сакам со скул да се запознаам али знам дека невозможно е,али сакам и со dolorox i fantom x топ се типците имаме што да си помуабетиме.....

Со walker,ада,виктор и со тие шо сакаа мене да ме упознаат

многу сакам со ада да се запознаам...се запознавме на собиранката али сакам онака на муабет :)

Одамна не сум пишал. Ама еве од поштовање: burn84, Gravity Grave, и еден комшија.

Дефинитивно со NEBO 666, зашто стално имаме контра ставови, сакам да направам муабет, после со Струмикс, Мацедалиен, Дивајн, Леандра, и Фантом_ох и то..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom