Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

јас со сите активни членови кои што буквално кажано секој ден се онлајн...

Со GeGo и со Nippi.Едноставно МОРААААААМ!!!!!!

Јас сакам со Скул и Ацид,со Psy i doti4nata:) ,после со клаберската екипа Земзела,Тончи,Суссаро,Бушав:smir: (сигурно на некоја журка ќе се издоговориме да се најдеме),Ада (интересна личност,по постовите:smir: )The man i mr.wicket јас частам по три кафиња:smir: (срциња се стварно,им здосадив)
И со еднагоод.
Уште некој ако заборавив ќе допишам.

Не знам дали сум пишал,ама ќе пишам пак-со Форчн(ќе почнам да ја сонувам веќе) и Леандра.Други не ми текнува,а штом не ми текнало значи не се толку битни хахахаххахаха(се зезам)

Сакам ЦРВЕНОКОСА да ја запознаам,незнам некако ми е многу интересна!!

А да,и Прл сакам да ја запознам...(многу)

значи,да се потврдат плановите,и ќе се договориме,кога,како,што... :smir:
Мици и Нина,ве чекам и вас,заедно со Скорпио..

jas sakam so SCORPIO_20, DELUX, GeGo и што знам, уште многу..... ај кој сака...:helou: нека повели во Охрид :vozbud: :pos: :party2: :ojea: :love3:

jas sakam samo so Scorpio__20 poso e srceee duusaaa :pos: :pos: :pos: (se zaebaam..) so site so ne gi znam sakam... :wink:

Ајде договарајте се преку пп или на мсн.

ЦРВЕНОКОСА напиша:
jas sakam so SCORPIO_20, DELUX, GeGo и што знам, уште многу..... ај кој сака...:helou: нека повели во Охрид :vozbud: :pos: :party2: :ojea: :love3:
Зарем госпојце не сакаш никого од Охрид да запознаеш? Чудно:pos:

Јас па мнооогу сакам тебе да те запознам и да знаеш дека ќе ти пишам пп да се договориме каде да се собереме сите Охриѓани што сме од форумов. Или не сакаш да не` запознаеш, сакаш само тие што се надвор од градов?

:huh:

ја пак сакам да се запознајам со сите женски од 17 до 20 год. :smir: :helou:

Razorblade kiss e : provokativna licnost so koja bi mi bilo cest da se zapoznaam :):helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom