Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

А бе ќе ве разочарам сите што сакате да ме запознаете. Остај форумот, у реалност да ме знаете каква сум, тешко вас. :pipi:

Па и тоа коа ќе не запознаеш ќе биде тешко тебе. :D

Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se :)
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.

Мислиш дека нема да дознаат која си? Дур ти манијачиш они веќе на фејсбук/твитер/мајспејс/уатевер те нашле :).

Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se :)
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.

И дедо ми вака праеше и по 3 дена умре.

kukuzel

AceCaleb

squirrel

kooperativa

Franscoa :pos:

Werther

Ги додавам на една долга листа од порано која опфаќаше околу 15/20 души, да не се повторувам. Тогаш беше ран почеток на моето форумско искуство, сеуште е почеток, но отпадна ран.

Teмите би најразновидни, по тоа што сум заприметил ќе се погодиме. Околу музика не прам муабет и така :)

И ја би сакала. Не за друго, може ќе ја прифатам понудата за брак од пред извесно време и после разводот ќе ти го земам Арон :vozbud:
Иначе, покрај Hurin, на мојата листа би се нашла и Саншајн. и уште две-три особи кои засега нема да ги именувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom