мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.340
- Поени од реакции
- 25.653
Nema laga kaj meneKolku iskreno Vlade, sekoja cest. Stegas palci a vo meguvreme sakas i majmunot da i go stegnes. Treba da ti dade zaradi dobronamernosta.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nema laga kaj meneKolku iskreno Vlade, sekoja cest. Stegas palci a vo meguvreme sakas i majmunot da i go stegnes. Treba da ti dade zaradi dobronamernosta.
Нормално за чичковци ко тебе и теткица ќе станамИма еве ја.
Особено ако си тетка.
Шо на фемина све женчиња накострешени се таму боље овде од волку мажи никад се не знаНа погрешно место бараш. Овде ти се све онакви, што се за несериозна врска. Ќе искачаат у град со тебе носејќи на главата шарено капче со стреа, кое има пропелер на врвот и ќе комуницираат исклучиво преку цитати од Жикина Династија.
Знам како иде тоа, сум бил у повеќе несериозни врски.
Боље ти е на Фемина да пробаш, таму се све за озбиљно.
Чичко ??!?!?!Нормално за чичковци ко тебе и теткица ќе станам
Автоматски споено мислење:
Шо на фемина све женчиња накострешени се таму боље овде од волку мажи никад се не зна
Глеј си ти таму твое, те ебам мачкарот. Остај ми ја Лилик мене да се гребеме како тигрови у кревет, мразејќи го светот околу нас дур го прозиваме ѓаолот.Чичко ??!?!?!
Ако не сум едно 10 год помал од тебе.
Абе ти си во мозокот помал од сите.Чичко ??!?!?!
Ако не сум едно 10 год помал од тебе.
Ти па кај се плеткаш..Абе ти си во мозокот помал од сите.
Кој спомна к*рТи па кај се плеткаш..
А к*р се спомне, прва се јавуваш![]()
Не спомнаа... за рецепти за кора си правеа муабетКој спомна к*р![]()
Лета он негде, летаНе спомнаа... за рецепти за кора си правеа муабет
Тегнета или сукана им беше дебатата
Дај нека си иде @Del Boy побрзо, да не направиш беља со друг![]()
Не ме сакашМе тагирале ја мислев сака да се запознае некоја фуфица со мене, он бапчето ми го мести.![]()
Абе си поштуваме кајгана брос кодекс..Ме тагирале ја мислев сака да се запознае некоја фуфица со мене, он бапчето ми го мести.![]()
Не ме сакаш![]()
Да знаеш само колку убави шарени волнени чорапчиња ти плетам![]()
JOŠ TE NEŠTO ČINI IZUZETNOM - Miroslav Ilić
muzika: Dragan Aleksandrićtekst: Srđan JovanovićNarodni orkestar RTS-a pod upravom Vlade PanovićaLabel and copyright: Radio televizija Srbije Zabranjeno svak...youtu.be
...седи па ти мирна, остај ги, толку што се наивни и сигурни дека е женско уплав ќе добијат кога ќе фатат стапАбе ти си во мозокот помал од сите.