- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.892
- Поени од реакции
- 11.876
Освен бош моабет, викала не викала, од собиранка нема ни С да направиме.Јас тетка и дома си имам за муабетВикаш ветеранска собиранка да правиме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен бош моабет, викала не викала, од собиранка нема ни С да направиме.Јас тетка и дома си имам за муабетВикаш ветеранска собиранка да правиме?
За тебе само кече ќе донесам.So @Darling , ne za drugo tuku zivo goram od zelba da znam dali ke dojdi so biblijata, krst, temjan i sisence krstena voda i ke proba da mi napravi egzorcizam i da me iznesi na prav pat so ogled na toa kolku dijametralno sprotivni stavovi imame okolu religiite, hranata i generalno skoro za se. Dosta verojatno i ke se ispokarame ama edno e sigurno, dosadno nema da bidi.
Да му се исуши на тој што нејќе со тебе на дејт да искочи.Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki![]()
Нема собиранка штетаSekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki![]()
Убаво девојче си, вака некако ја замислував Дарлинг додека не се појави ти. Според законите на Универзумот, каде две убави девојки не можат да постојат на иста тема, Дарлинг најверојатно е Шрек.Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki![]()
Кога би фатил златна рипка(онаа со желбите) првата би ми била да ме напраи Ред Џон на еден ден..Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki![]()
Може, ќе разговараме за ВМРО не за тој балистот.Со @брмбрм да уживаме во маестралното дело на големиот уметник и човекот кој зближува З.Ориѓански
![]()
EP ZA JANE SANDANSKI
Епот за Јане Сандански е подолга верзија на песната за Јане Сандански. Во неа се опеани дел од животните моменти на Јанета, кои станаа историја на Македонија...youtu.be
Кога би фатил златна рипка(онаа со желбите) првата би ми била да ме напраи Ред Џон на еден ден..
Не се летајте.Да му се исуши на тој што нејќе со тебе на дејт да искочи.![]()