Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

So @Darling , ne za drugo tuku zivo goram od zelba da znam dali ke dojdi so biblijata, krst, temjan i sisence krstena voda i ke proba da mi napravi egzorcizam i da me iznesi na prav pat so ogled na toa kolku dijametralno sprotivni stavovi imame okolu religiite, hranata i generalno skoro za se. Dosta verojatno i ke se ispokarame ama edno e sigurno, dosadno nema da bidi :D.
За тебе само кече ќе донесам.

Можда стварно е време за собиранка.
Girl Door GIF

Со сите би се издружил,фудбал екипа посебно
Би ги издвоил стефче и парва
Башка со парва сум сигурен дека ќе најдеме теми за муабет,бидејќи чоекот обожава наука.

Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki :)
Да му се исуши на тој што нејќе со тебе на дејт да искочи. :love:

Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki :)
Убаво девојче си, вака некако ја замислував Дарлинг додека не се појави ти. Според законите на Универзумот, каде две убави девојки не можат да постојат на иста тема, Дарлинг најверојатно е Шрек.

@Darling спремна си да ме демантираш?

Кога би фатил златна рипка(онаа со желбите) првата би ми била да ме напраи Ред Џон на еден ден..

Со @брмбрм да уживаме во маестралното дело на големиот уметник и човекот кој зближува З.Ориѓански

Со @брмбрм да уживаме во маестралното дело на големиот уметник и човекот кој зближува З.Ориѓански
Може, ќе разговараме за ВМРО не за тој балистот.

Кога би фатил златна рипка(онаа со желбите) првата би ми била да ме напраи Ред Џон на еден ден..
Да му се исуши на тој што нејќе со тебе на дејт да искочи. :love:
Не се летајте.
Скоро секоја со одредена шминка и под одреден агол може да личи добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom