- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.890
- Поени од реакции
- 11.876
Освен бош моабет, викала не викала, од собиранка нема ни С да направиме.Јас тетка и дома си имам за муабетВикаш ветеранска собиранка да правиме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен бош моабет, викала не викала, од собиранка нема ни С да направиме.Јас тетка и дома си имам за муабетВикаш ветеранска собиранка да правиме?
За тебе само кече ќе донесам.So @Darling , ne za drugo tuku zivo goram od zelba da znam dali ke dojdi so biblijata, krst, temjan i sisence krstena voda i ke proba da mi napravi egzorcizam i da me iznesi na prav pat so ogled na toa kolku dijametralno sprotivni stavovi imame okolu religiite, hranata i generalno skoro za se. Dosta verojatno i ke se ispokarame ama edno e sigurno, dosadno nema da bidi.
Да му се исуши на тој што нејќе со тебе на дејт да искочи.Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki![]()
Нема собиранка штетаSekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki![]()
Убаво девојче си, вака некако ја замислував Дарлинг додека не се појави ти. Според законите на Универзумот, каде две убави девојки не можат да постојат на иста тема, Дарлинг најверојатно е Шрек.Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki![]()
Кога би фатил златна рипка(онаа со желбите) првата би ми била да ме напраи Ред Џон на еден ден..Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki![]()
Може, ќе разговараме за ВМРО не за тој балистот.Со @брмбрм да уживаме во маестралното дело на големиот уметник и човекот кој зближува З.Ориѓански
![]()
EP ZA JANE SANDANSKI
Епот за Јане Сандански е подолга верзија на песната за Јане Сандански. Во неа се опеани дел од животните моменти на Јанета, кои станаа историја на Македонија...youtu.be