Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

So @Darling , ne za drugo tuku zivo goram od zelba da znam dali ke dojdi so biblijata, krst, temjan i sisence krstena voda i ke proba da mi napravi egzorcizam i da me iznesi na prav pat so ogled na toa kolku dijametralno sprotivni stavovi imame okolu religiite, hranata i generalno skoro za se. Dosta verojatno i ke se ispokarame ama edno e sigurno, dosadno nema da bidi :D.
За тебе само кече ќе донесам.

Можда стварно е време за собиранка.
Girl Door GIF

Со сите би се издружил,фудбал екипа посебно
Би ги издвоил стефче и парва
Башка со парва сум сигурен дека ќе најдеме теми за муабет,бидејќи чоекот обожава наука.

Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki :)
Да му се исуши на тој што нејќе со тебе на дејт да искочи. :love:

Sekoja godina kazuvam deka ke dojdam i nikako da dojdam ama eve ovaa ako ima ke dojdam na sobiranka da ve zapoznaam kajagandzii i kajgandziki :)
Убаво девојче си, вака некако ја замислував Дарлинг додека не се појави ти. Според законите на Универзумот, каде две убави девојки не можат да постојат на иста тема, Дарлинг најверојатно е Шрек.

@Darling спремна си да ме демантираш?

Кога би фатил златна рипка(онаа со желбите) првата би ми била да ме напраи Ред Џон на еден ден..

Со @брмбрм да уживаме во маестралното дело на големиот уметник и човекот кој зближува З.Ориѓански

Со @брмбрм да уживаме во маестралното дело на големиот уметник и човекот кој зближува З.Ориѓански
Може, ќе разговараме за ВМРО не за тој балистот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom