Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со Drama Queen, crazy in love,Rosonerka,Jove bt,Jas,10101,Roswel(така мисам дека се викаше) и мн мн други!!

Zadovolstvoto bi mi bilo:pipi:

Jas ne sum ja spomnala ada:uvo:kako sum mozela sram da mi e!
Sakam i so serpico:pipi: ,so G e G o ma da mislam deka se imam zapoznaeno so nego,ne sum sigurna:pipi:,so ragazza i so Tender girl pak da spomnam:pipi:

Со girlll и со кнедлата, a.k.a noodle:pipi:

jas sakam da se zapoznaam so Ivajlo Raziel I maca_kaka mislam deka devojkata e super! a da i sakam so oki_man.dobar clen so mokni postovi! a za prvite dvajca so da kazam edniot retarrdiran drugiot zabegan i bas mi se interesni!! pozdrav do niv:pos2::drk::vozbud:

Red devil bas bi sakal... .i so 10101. ..некако интересна личност ми стои зад тој јузер.. .

И јас сакам со Лејди Сатори:) А исто така сакам да се запознаам со Butterfly само ја мислам, и баш би сакал да се видиме ако не за нова година тогаш на собиранката.:)

~*~

Девојкиве што морам да ги запознаам, морам ... 2 ми се на топ листа сега за сега:

CafeDelMar и Kvendolin! :lele:

Земзела, Сусаро, LadyD, Струмикс, Андроник, велешката и тетовската багра.. има време.

Па како најактивна и најмистериозна баш би сакал да ја видам Lady да ја запознаам ама исто така би сакал и Mawe4ko P.overdrive Milanez ѕверот и ајверсон

Со Lost angel, Maca_mk, Poison_girl (ваљда не го утнав никот), Викторгг....Се надевам на некој од собиранкава што иде ќе налетам :)

Јас сакам да се запознам со сите.А најмногу со LadyD.

p.s. И со сите фанови на Манчестер Ј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom