Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Lady, со задоволство. :smir:
A би сакала и со Бада, Трнот(поради патриотизмот неизмерен кој го носи во себе), Крејзи ин лов, Ада(одмерена и интересна), Јове_Бт(шегобиец), Годес оф Хаос, Морисонка, Леандра(поради мистериозноста) ... енд мач мор :pipi:

Ќе ми биде задоволство!:smir:

И плус на листата да ја додадам и Квендолин!

И плус тие од претходно.:)

Една нова листа
ex-машина се надевам нема да разочара
псајтифекшн
струмикс

Ја заборајв Кики..:smir: Со неа сакам да се запознаам.

Да, бев. И мислам дека те видов на некоја слика во позадина :kesa: и ми беше жал што немав можност да си направам муабет со тебе.
Ај на наредна:vozbud:

Ни со мене шмрц:icon_roll:cry::cry::pipi:
ама ги изредив смајлињава:pos::pos:

BTW сакаме да се запознаеме ја и кики со dexterce:pipi:
и со срцуфка кој аго обожава Robbie како мене

Ни со мене шмрц:icon_roll:cry::cry::pipi:
ама ги изредив смајлињава:pos::pos:

BTW сакаме да се запознаеме ја и кики со dexterce:pipi:
и со срцуфка кој аго обожава Robbie како мене
Ама битно пиевме кафе нели:back:
Е да со dexterce мора да се запознаеме. Неостварена желба ни е:pos:

Ме мрзеше да праам нова листа па ја презедов листата на Сусаро, не верувам дека за авторски права ќе побара повеќе од едно пиво :wink:

И пред да почнам со листата да пишам дека сакам да ги запознаам:
- Натуш (мисија полувозможна) кој ќе дочека лето да дојде.
- Ники (мисија невозможна)
- Girlll (кога ли ќе дојде на футбал?!)
- Marta Graham, уан саншајнинг деј... мејби... ќе ја запознаам форумџиката која ми има оставено најдлабок впечаток!
1. Мисија Невозможна
-Никола (таков став + појавување во јавност=немогуќе) Мисија полувозможна, се што ми треба е виза за Бугарија и 100тина евра за патни трошкови и пиво.
-хуманоид (како член на некоја Масонска Ложа тука е меѓу нас а не е)Помистериозен од човеков, здравје.
-Струмикс (локал-патриот и не му се мрднува од Василево понатаму).Мисија полувозможна, во тек се преговорите за донесување на човекот на Кајгана Роденден.
-Свиден (познат и ако човекот што се сликаше со Цеца и преживеа со полесни оштетувања на видот)Леле овој неќам да го запознаам!
-Мисирков (анонимен лобист)Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Сердарот (такуѓере)Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Долфин (да ми објасни каква е таа врста на ташаци што може со два-погонски капацитета да достигне дневен квантитет од 39)Го знам го знам, го знам го знаамм... И ГОЛ МУ ИМАМ ДАДЕНО, ЈЕЕЕЕ
-да бе манСлабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Леандра (платонско познанство. Има едни невести што не се појавуваат на сопствените свадби или неке птице никад не полете.)Постои мит дека на местото каде што се сруши Фокерот на ПалЕр Македонија пред десетина години, ноќе се појавува некоја невеста како дух... Јас никако да ја видам!!!

2. Мисија полувозможна
-Гравити Грејв (гастербајтерска је туга велика)Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Тхе Бич (своевремено телесно-карактерен идеал на тогашната машка форумска популација. Прашајте го Принц на пример).Ај баш да видам шо кучка ќе беше
-Лејди (Бележиме напредок. Од полу-срамежливо постче па 2-3 слики во Галерија здравје Боже следно е на собиранка).Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Марина Ох (слично како Струмикс, Мислешево и Клеменштица се д фајнл фронтир)Ја знам, ја знааам, јееее
-Букаро (комент ноу)Леле овој неќам да го запознаам!
-Букаро 2 (а.к.а Јове_Бт)Овој ако беше на последната собиранка во Дајмонд, гарант го имам поздравено, ама нека прости... толку ми е памтењето
-Офчар (моментално во егзил поради неразрешени Алфо-ганџарски односи)Од извори блиски на андерграунд уметничките кругови, се шушка дека ќе се појави во публика на една од Таксират дешафките, и секако на главната вечер (информацијава не е потврдена) ЉоЉ
-Црвенокоса (единствената форум фимејл нимфо за кои што сме колку толку сигурни дека постои*)На оваа ќе и се пуштам со песМа од Бед Копи, песМата се вика СИСЕ :pos:
-Синдикат (сеиромавачот калибарски еквивалентен на Гатузо со лактици и колена во Милан)Хехехе го знам овој, т.е. сигурен сум дека се имам поздравено со него... туку моја среќа што сум сениор адвајзор у синдикатот па мора првин тој мене да ме поздрави, инаку тешко од рекогнишн ЉОЉ
-Нудл (неоткриен форумски таленат)Сакам и јас да видам какво квалитетно човече пишува позади никот Нудл
-МорисонКАМоже да и дудлам на форумџикава, личам на ЏИМ, ЉоЉ
-Ацева (постојат форумски сведоци што тврдат дека ја запознале. Than again тврдат и дека има вонземјани)Е оваа ја имам и гушнато, неколку пати, сакам ПАК!!!
-Пикасо (шизофреничниот филозоф)Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Сторм Ејнџел (Мој је живот Швицарска скоро а савршен)Леле колку ми е криво што се разболеф кога Сторми беше у Скопје :cry:
-Гарфилд(комент ноу на квадрат)Ихааа, со џедајов и Лу сме се возеле на ХАУБАТА од југото на Батистута, башка неброени мечеви од Кајгана Футбалската Лига, неброени пива на собиранки, со пола отворено око успешно направена преврска... меморииссс
-Хед (човекот со мало тело) Секој О-Гејмер е добар човек!!! Башка тазе младоженец :)
-пцјода (да знаеш дека Грофо и Скверо ми се на душа. А и Дуле и Коки богами)Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Квендолин (Бјорк се поштуе)Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам

3. Мисија Возможна
-Влатколик (маалско дете кога тогаш нема да се промашиме)Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Фолен Ангел (Скопје е големо ама кафаните се мали)Слабо сум запознаено со форумскиот живот и дело на овој јузер, ама сакам да го/ја запознаам
-Сатори (девојката што сака да ме запознае по 2 пат. Желбата е обострана)Еее Сусаро, на погрешно сепаре седеше, кој ти е криф :baeh:

Толку ќе да се.

*после катастрофалната и срцекршачка епизода со ЛаТитеа.
Се знам и со човекот кој успешно ја глумеше во шпанскиот сапун, ЉОЉ!!!

ponovite . .

kizo the mad man
fallen` angel
srcufka (официјално да пишам) :smir:
red devil.. .
миланез

Updating list...........
Струмикс ..... [added]
Tender Girl.......[added]

List updated

Press any key to continue

Со цел да се зголеми организираното живеење на современиот човек, некој памењакович ги измислил листите и подсетниците. Во услови на постоење на голем број на форумџии кои сакам да ги запознам принудена сум и јас да го усвојам концептот на листа.:)

Веќе напоменав дека сакам да се запознам со Сатори, со Кики, Ада и со Дивајн.

Следува да напоменам дека сакам да се запознам и со:
Форчн, Точкест, Серпико, Сусаро, Crazy in love, Lady, Псајтисфекшен, Скул, Acid, Bada Bing, Morisonka, Тончи, Raziel, Мистичен, и со сите битолчани по линија на локалпатриотизам. :) Има и други, ама полагав денес и меморијата не ми е на најсолидно ниво, ќе надополнам,засега нека постој:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom