Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Сакам со PSYtisfaction и ќе биде наскоро се надевам.:smir:

Во никој случај.

Сеа те аднувам на мсн и ти закажувам кафе веќе следнава недела. :icon_lol:

буљаш...колку време ме знаеш никако да те начекам за на кафе? :pos: шала....иначе Струмикс сакав да го упознаам

Potato - мислам имам многу за што да праам моабет со него.

Flix - да го исплескам една дота.

SWEDEN - да видам дали е стварно толкав јебач, или само таков се праи.

Lady - мислам дека може да ми даде доста многу корисни совети :)

Acid - незнам зш ... ама многу сакам да се запознаам со нашиот мил администратор....

ова е само надоврзување на листата ... тие што ги нема овде, нека не се љутат :) ... или ги има во некоја од претходните страни, или ќе бидат спомнати во некој мој нареден пост на темава.

Ливерул навивачот мора да го запознам да видам дали и во живо е вака фалбаџија магупиште некое :)

Листата:

1.Лост Ејнџл
2.Малечко и Дафи
3.Мери Џејн
4.Анастазија

... сега за сега.

Jaс би сакал со Mawecko и Duffy (во пакет, оти изгледате супер на сликите :)). ТонИнтер, Крејзи Појол (за вас не мора во пакет :)), се пожелни за запознавање, а исто и Скулгрл. :)

Овие се додатоци на листата. :) Претходно има уште пола форум. :)

Сакаааам сооооооооо
Сатори
Фантом_ОХ
Мистичен
Дивајн
.............е ме ни текнува други сеа

Ми остана уште Дивајн да си ја запознаам едно кафенце да се напиеме и да си слушаме некои од омилените песни:smir:

Сакаааам сооооооооо
Сатори
Фантом_ОХ
Мистичен
Дивајн
.............е ме ни текнува други сеа

Ова за да ми свирнеш еден бокс за тоа шо јадев мекици во галерија, или онака френдовски?

Се шалам, секако дека сакам да се запознаам со тебе, малечко, после сакам со Ангелче, Скулгрл, Мистичен, Скај Дог, Крејзи Појол, ТонИнтер... и толку ми текнаа сега... :pipi:

Ова за да ми свирнеш еден бокс за тоа шо јадев мекици во галерија, или онака френдовски?

Се шалам, секако дека сакам да се запознаам со тебе, малечко, после сакам со Ангелче, Скулгрл, Мистичен, Скај Дог, Крејзи Појол, ТонИнтер... и толку ми текнаа сега... :pipi:

А со мене нејќеш а ... е буљаш ... а ова уствари знам до што е. Ја за Ливерпул, ти за Челзи, па не закажуваме пријателски средби :pos:

Незнам дали сум те пишал тебе во мојата листа, ама дефинитивно сакам да те запознаам :)

Редно е, после некоја година, да кажам со кого сакам :

Најпрвин со Ацид, Мистичен и Мрно, со Андроник и со Дивајн, а после и со сите коишто ги ценам и ме ценат.

Големи поздрави и се надевам дека некои луѓе ќе можаат да прочитаат меѓу редови :)

Мацедалиен... знаеме горе доле со кого сакаш да се запознаваш, туку... пиши коа планираш да го оствариш тоа...

И плус да додадам дека сакам да ја запознаам мајка ми што ме остави на мали години затоа што не можеше да ме израсне, но сега се најдофме, и сакам да се сретнеме во живо. Ragazaaaa

*прикаскава е само прикаска, и нема никакви допирни точки со реалноста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom