Со кој/а форумџија/ка би биле на пуст остров?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Добро темата е значи...со КОГО би сакале. Треба да наведете некои...ако сакате сами да бидете не пишувајте. Досадно е да се чита. Ги замолувам модераторите што ка контролираат темава да ги бришат ваквите постеви.
ОН: Јас би сакал со Винди. Сакам заедно да вежбам јога со нејзе :)

I'm a maneater,
make you work hard...
Wish you never ever brought me at all:pipi:

Не, попрво сте растенија на островот ќе ги изедам, in fact сеа јадам дехидрирани цветови од хибискус! Нејсе, шмекот ќе стане едноличен и монотон, кого ќе го шмекаш на пуст остров оооо ти Шмекеру?
А, за јогата anytime and anywhere!
It's power...be careful with your wishes!

Со Параноик. Најинтересен член на кајганава ми е. Ке га прааме интересна на островот.

со кој било само да пие ладно пиво оти е сега жешко летото ,а веке ако е женско може и нешто повеке од пиење пиФо..

со PoolGirl.. или алтернатива Marshmallow (само шо ке биде илегално.. али шо кур.. пуст остров е нема полиција)

Последна згодна шо ја видов на форум (одамна) е кит катче...или нешо слично на чоколадоно од нестле. Ако е 10% вкусна ко чоколадото не си идам ја од островот. хихи...

Со Маца_Кака`_мадридиста

За да го населиме островот.

Абе дечки, нема веќе пусти острови. Мислам, 6 милијарди народ сме, све е зафатено! :)

Со Џену ќе фаќам врски за модератор и модераторски алатки:vozbud:

Со maca_kaka`
24l32c5.gif
24l32c5.gif
24l32c5.gif

А зошто да не и со:Tinna, ПараноиК, CemeteryKeeper, GemmaAtkinson, Jasminka-INTER:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom