Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
кафето утринско не пијам најчесто... после ручек со братот ако сум дома а ако сум во школо нормално со друштво.. навечер не практикувам пиење на кафе а не ни пиење на кафе два пати во ден но сепак кога ми е потребно пијам..

Утринското кафе е најслатко па со кого и да го пијам исто ми се фака :) важно да има некој за друштво да ти мине времето забавно додека си пиеш кафе и цигара и уживаш у утринското сонце :smir:

Со една личост од женскиот пол, ако ви го кажам името нема да ја познавате така да нека остане тајна.:poss:

Со друшките. Па кога ќе фатиме да си гледаме, еее крај нема:pipi:

Првото го пијам сама додека се подготвувам за на работа, а второто после ручек пред компјутер и тогаш ми е најслатко зошто не го пијам со брзање

дефинитивно утринското кафе ми е најубаво .Си гледам низ прозор , си пушам цигарче и полека се расонувам. најубаво...
а иначе најубаво кафе на свет ми праи една другарка така да најубаво ми е секад коа пијам со неа :)

Со моето најоткачено друштво во Ск и со ненормалните муабети кои забегуваат од еден до друг крај на било која можна линија и до доаѓањето до точка на вриење на сите членови од вонвременското смеење буквално до солзи:pos2:
А на крај никој од нас воопшто и не се сеќава за што сме се изнасмеале...
Е тоа го праи кафето да биде најслатко- доброто друштво и ненормалното поклопување на аурите.

Со мајка ми,ама она да го прави - е тогаш е најслатко :smir:

Edno sakam da znam!
Ima li licnost so koja vi e najslatko da piete kafe? (koja e ako ne e tajna)
ili pak sakate sami da uzivate vo
kafeto?
Кафето ми е најслатко со цигара:vozbud:. Покрај цигарата, во предвид доаѓаат и Матеа, Марија и Аце. Исто така сум имала едно слатко кафе со една јавна фаца:pipi:П.С. Мразам да гледам на кафе, посебно кога сме сто пеес другарки и кога треба да се сосредоточам на сто пеес илјади фигури у него, така што на крај ме заболува глава.

Најслатко кафе со другарка ми Бојана..Бојанчето си го сакам нај мн. а после и ме масира така да уфф....:pos2:

Со мајка ми пошто секад ми гледа на кафе...а и со другарките зашто тогаш на трачарењето му нема крај (да се разбереме не сме злобни само си трошиме време на луѓе и дешавки ) :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom