Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
utrinsko pretpocitam sam da pijam. da si sredis misli da si proanaliziras sonista....
a posle so sekoj sto ne go mrzi da vari

Кога сум некаде седнат со другари на кафе, тогаш е најслатко :)

hmmm,najslatko mi e koga go pijam sama i sedam na kompjuter i ednostavno si uzivam,si mislam na ubavi raboti,se opustam.so drustvo sakam da pijam kafe,ama ne mi e tolku slatko :D

Најслатко ми е наутро , иначе со кого било кој ќе се најде со него пијам :):)

Со другарките ... за се и сешто зборување зезање+ гледање на кафе... мх мх мх

Сам или со мајка ми дефинитивно

ЕДИТ-- Не за друго само тогаш уживам во кафето вака муабети ова она џаболебарење и ќе го испиеш без да осетиш

Најубо ми е да го пијам со баба ми и сестрите нејзини. Сите новости за фамилијата ги разбирам и слични бабински муабети. Што да правам кога сум родена сеирџика.:vozbud::vozbud:

Најубаво ми е кога пијам кафе со другарка ми, без разлика дали сме кај неа или кај мене или... Кога сме кај неа мајка и ни прави друштво и баш е интересно, па плус после демек ни гледа на кафе..

Уствари, кафето ми е слатко секако. Важно кафе да е.

coffee <3 :icon_lol:

Најубаво ми е кафето со мајка ми, а брат ми од страна и така посабајлечки сите тројца си муабетиме. Некогаш ми бегаат па се дерам по нив да се нацртаат у дневна и друштво да ми прават.

ako sum na rabota go pijam so kolekite ,doma so maz mi ili sin mi ama navecer poslednoto kafe koe mi e najslatko go pijam sama

Најслатко ми е она првото утринско, сама си го пијам најчесто, во мир и тишина..

школските мои шо се дружам најмногу....после сколија...на кафе...најубо е

Со секој кој би се согласил да пие кафе со мене.

Најслатко ми е со шеќерот у комбинација :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom