Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Многу љубам кафе, особено ако е NES KAFEE :vozbud: , е тогаш можам да уживам и сам . Ама иначе сакам да пијам кафе со добро друштво, некои што знаат да те насмеат ,да муабетат (но не да бидат и досадни), воглавном супер дечки.:toe:

...абе све зависи..оцабајле..онака на балкон...абе милина да седиш да гледаш дур сонцето изгрева...додека сите одата на раб...јас сама кафе на раат ...:smir:оо да...тогаш сама..инаку увек сакам друштво...незнам уз муабет..уз заебанције...супер е:wink:

не пијам кафе па така да не го ни знам филингот:toe:

Филингот е кога ќе се замуабетиш и пијш кафе фактички ти е слатко како шо се вика.. :smir:

Со колеги на работно место у 8:20 сабајле. турско маде бај тетките од ПАЛАЦО:vozbud:

Ретко пијам, најчесто со друштво или пак сам со компјутерчето:vozbud:

Со Даре, мај бестест френд.
Мислам дека он ќе ме направи кофеин адикт. Он веќе е, а јас сум на добар пат. Кога сум со него и не можам да не пијам кафе. Самиот човек и атмосферата околу него ме асоцира на кафе. :icon_lol: И тоа строго нес 3во1.

И со другарките во бифе, оф, какво кафе е тоа. Најубаво. :wub:

И тоа грдото турско без шеќер што толку го пиев во средно. :(

Aooo najslatko ako jas napravam nes a go pieme jas i dvete moi najdobri drugarki....pienje na edno kafe znaci trae nekoi 3h so muabet

u poslednjo vreme kafe si piju sam,
a fali mi kafe od drugarku mi Anu.
ustvari kd bolje razmislu..
fali mi makedonsko kafe ss moe drustvo
ali Ana da ga pravi hehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom