Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум многу по кафето, ама кога сум дома, обожавам да си го пивкам сама...

не сум многу по кафето, ама најслатко ми е кога го пијам со надобрата другарка и братучетками, а никогаш не пијам сама:wink:

nejkam da pijam kafe so golemo drustvo,najdobro mi e koga ke pijam kafe so eden od drugarite...najdobro togas ni odi muabetot a i kafeto.....no ima momenti koga uzivam sam da go pijam

Со кого ви е најслатко кафето?...
Со другарите, со сите кои ми се пријатни за разговор, а оние кои не се барем ќе ми послужи коа ќе ме изнервираат да ги манам со кафето и готово..хаха..:):)

Порано никако не можев сама кафе да пијам, некако ми беше без веза тоа. Али од ко почнав на факултет, помалце време, повеќе за учење(не дека нешто многу учам:icon_razz )и другарките секоја со обврските, се почесто сама пијам кафе. Иначе кафето може да ми е слатко со било кого ако во варењето му стават доволно шеќер, се шалам. Со сите што знаат да направат убав кафе муабет ми е слатко кафето

не сум многу по кафето но секогаш уживам кога пијам кафе со мојата најдобра другарка - онака двете размуабетени супер ни е :) се забораваме каде се наоѓаме:smeshko:

обожавам да пијам кафе со другарки, другари, школски, братучедка ми, дури и сама. има денови кога можам и ниедно кафе да не испијам, ама имало и денови кога сум пила по 7-8 кафиња.. зависи

Najubavo mi e kafeto koga go pijam so pozitivni luge so koi mi ide muabetot, a koga nema takvi go pijam sam, jezda taka mi gubi od smekot ama...:)

Kje moram da baram drug nekoj da ja prezeme ovaa 'obvrska' :) Treba da pocnam da se trudam da napravam kafeto da mi bide najslatko so nekoj drug poso na starata i stana gorko vise:)

Порано ми беше слатко со....Но сега повеќе сакам да го пијам сам на раат и да уживам во кафето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom