Најслатко ми е кога ќе киднам од прв час-прва смена заедно со моите 3 најдобри другарки-Манго,кафе,цигари...уживанција...
А да...исто така многу ми е слатко кога го пијам во друштво со дечко ми :love2:
најслатко ми е после неспана нок,со 2-3 другари,и цигарче(ако останало) лугето одат на работа онака мамурни,а со другарите пагаат глупости до бескрај.кафето тогаш и нее толку важно али сепак ако не е тоа нема да има ни глупости.нема послатко од тоа кафе што не стигаш ни да го пробаш од смеа
Паааа, кафе како кафе исто ми со кого и да го пијам...е сега не ми е исто кога ми го варат различни луѓе
Има некои шо ми го прават со талог до половина шол, некои шо ќе ми го погодат онака како шо сакам итн.
А, инаку најслатко ми е насабајле кога ќе станам од спиење во комбинација со цигар...
Kafeto mi e najslatko so majka mi i sestra mi,na zenski muabeti na koj tatko mi ponekogash se priklucuva,so drugarkite i drugarite od Skopje na kej ,Makedonija,vo"Ljubov"i sl.Site tie kafinja sega strashno mi nedostigaat.(sakam domaaaaaaaaaa!!!!-izliv na nostalgija)Vo momentov mi e najubavo pred forumov ili pred MSN i plus si pijam nashe kafe,si donesov eden kufer paketcinja i 3 gjezvinja da se najdat
ako sum doma so tato & ostatokot od semejstvoto !
ako sum na fax : so cimerite - prvoto domasno ! retrospekcii za bivsata nok , sonistata , repliki od filmovi , opst "muabet" ( :pos2: ) ...
ili posledna solucija ako se "uspijam" so kolegite - onaka vo "rabotna" atmosfera .
pozZ
Првото кафе секогаш сама го пијам, а иначе најслатко ми е кафето кога го пијам со мојата најдобра другарка без оглед каде се наоѓаме и кој го направил.
Моментално со мојата драга цимерка Паулина, среда наутро кога предавањата и на двете покасно ни почнуваат. Јухууууууууу Ама ми фали пиењето кафе со тато, секогаш ќе ми остане омилен партнер.
Ако со некого седнам на кафе, сигурно ми е слатко и мерак чим делам дел од своето време со некоја особа на пар саати и едно кафенце,
Убаво ми е кога сум со другарите, и со некоја помила особа, иако ги има повеќето
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.