Со кого ви е најслатко кафето?

Член од
14 февруари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Најслатко ми е кога ќе киднам од прв час-прва смена заедно со моите 3 најдобри другарки-Манго,кафе,цигари...уживанција...
А да...исто така многу ми е слатко кога го пијам во друштво со дечко ми :love2:

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
најслатко ми е после неспана нок,со 2-3 другари,и цигарче(ако останало) лугето одат на работа онака мамурни,а со другарите пагаат глупости до бескрај.кафето тогаш и нее толку важно али сепак ако не е тоа нема да има ни глупости.нема послатко од тоа кафе што не стигаш ни да го пробаш од смеа

U

UnholY

Гостин
Паааа, кафе како кафе исто ми со кого и да го пијам...е сега не ми е исто кога ми го варат различни луѓе :)
Има некои шо ми го прават со талог до половина шол, некои шо ќе ми го погодат онака како шо сакам итн.
А, инаку најслатко ми е насабајле кога ќе станам од спиење во комбинација со цигар...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Со многу луге околу мене.
Битен е муабетот,кафето е споредна работа.

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Kafeto mi e najslatko so majka mi i sestra mi,na zenski muabeti na koj tatko mi ponekogash se priklucuva,so drugarkite i drugarite od Skopje na kej ,Makedonija,vo"Ljubov"i sl.Site tie kafinja sega strashno mi nedostigaat.(sakam domaaaaaaaaaa!!!!-izliv na nostalgija)Vo momentov mi e najubavo pred forumov ili pred MSN :coffee: i plus si pijam nashe kafe,si donesov eden kufer paketcinja i 3 gjezvinja da se najdat

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ako sum doma so tato & ostatokot od semejstvoto !
ako sum na fax : so cimerite - prvoto domasno ! retrospekcii za bivsata nok , sonistata , repliki od filmovi , opst "muabet" ( :pos2::vozbud: ) ...
ili posledna solucija ako se "uspijam" so kolegite - onaka vo "rabotna" atmosfera .
pozZ

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Нај слатко ми е на вечер кога се е тишина да одмарам сам в соба и да си пијам кафенце

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Првото кафе секогаш сама го пијам, а иначе најслатко ми е кафето кога го пијам со мојата најдобра другарка без оглед каде се наоѓаме и кој го направил.

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
Со најдобриот другар секогаш знајт како да ме насмејт и многу е муабетчи хехех

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Najslatko mi e prvoto utrinsko kafe, koe najcesto go pijam sama i so toa se razbudvam.....ako ne se napijam ke bidam zaspana uste nekolku sati!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Со сама себе, Аutoklub и тишината. И мачката повремено.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Моментално со мојата драга цимерка Паулина, среда наутро кога предавањата и на двете покасно ни почнуваат. Јухууууууууу :)Ама ми фали пиењето кафе со тато, секогаш ќе ми остане омилен партнер.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
не се замарам со кој го пијам кафето

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Ако со некого седнам на кафе, сигурно ми е слатко и мерак чим делам дел од своето време со некоја особа на пар саати и едно кафенце,
Убаво ми е кога сум со другарите, и со некоја помила особа, иако ги има повеќето

Kajgana Shop

На врв Bottom