Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Кафе не пијам..До сеа еднаш или двапати.Но најслатко ми е со братучедот.

Партнерката. Со друштво или за политика или за фудбал се караат. Досада.

Сам. Премногу ја ценам приватноста и уживам во моментите кога сум сам и нема кој да ми дига притисок. Ова почна да ми се дешава од коа почнав со факултет и цимерство, па може тоа е причината.
А инаку единец сум на мајка и татко, и додека си бев дома секогаш ми фалеше друштво и го наоѓав или во партнерката (сега бивша) или со другари.

Кафе пијам смао со другарки и другари, така да со нив ми е најслатко

Првото утринско кафе ми е најслатко сама да си го испијам,а другите или со женско друштво ако има "интересна тема" за муабет или машко-женско друштво:pipi:

Најслатко ми е кога ќе излезам со некој/а прв пат на кафе муабет,состанок,договорена средба,бизнис разговор ова она.....

Со појќе шеќер ми е послатко. :icon_cool

Никогаш не пијам кафе сама, затоа слатко ми е уз муабети со друштвенцето :) Ама сепак најслатко ми е со партнерот..секогаш со `додатоци` :pipi:

Најслатко кафето ми е кога сум со другари.Уживам:)

Со цигарата ... Кога пијам кафе не ме интересираат многу муабети... Тоа ми е момент на релаксација и внатрешен мир кога си ги средувам мислите за понатамошниот тек на денот..

Утринското прво кафе сам пред компјутер ми е закон имаш време да се расониш значи време за себе седнуваш пиеш и си го планираш денот (приватнос максмимална) а после тоа сите други кафиња ми се слатки со секој само кафе да е.
(сеа ке идам да сварам едно)

Обожавам да го пијам сама.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom