Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Имав можност да се запознаам со две прекрасни комуникативни и лични моми македонки RocknRolaa i HITCH.:pipi:
Мора да признаам дека ги надминаа моите очекувања :smir:
Од толку што се размуабетивме не осетив кога помина времето и затоа мора да повториме средба во брзо време :icon_lol:
Мило ми е девојки што ве запознав ki$$43. Позз

Вчера на саем, организирано се сретнавме со Џимеј и со Боби мкд (знам дека неправилно ѓи запишав, да не ме судат :) )

Прошетавме добри 2 саати разгледувајки и барајки го Војо, кој успеа да не излаже на стари години дека ќе биде на саем.
Ама ништо од буренцето. Може се одлепило, па не стигнал да го залепи на време :pos:

Конечно по 2 и кусур години договарање навака натака, ја имав таа чест да се запознам со еден веќе олдскул форумџија и модератор - Џимеј! Остануваат уште денови и денови за филмска дискусија. Башка... Тим Бартон.

(special thanks to Bebush и Натуралната за остваренава комуникација)

И јас го запознав Џимеј,детето е толку слатко и мило,што дефинитивно влегува во изборот за најубав форумџија.И плус не е „паметен“,туку нормален :icon_lol:

Со новинарката :vozbud:

Кога ја видов останав ваква:icon_eek:
Комплименти, комплименти, комплименти ... прекрасна си :pipi:

Денес ја имав таа привилегија да упознам уште 2ца од листата на бараните

- Силен (од поодамна)
- Rocknrollaa

И двајцата опуштени за добар муабет.

Fallen hypaspist го знам уште од поодамна - колеги.

по редослед на запознавање :)

FilipMacedon
Pivce
Jamajka
HomerMakedonski
Serdar
SmartAss
EddieRebel
Toecutter
SmexyBit
Carpenter
Marsovka

секој на свој начин .. добри момци :)
(марсовка малце ме „јадеше“/„ја јадев“ ама сепак сеуште размислува „еднонасочно“ :) па затоа :) )

хммм ... да не заборавив некој? мислам не :) ако Да im sorry :) онака сум под „гас“ па шо ми дое прво :)

најнов апдејт

Rocknrollaa
Силен
вокер грл
лорд драгон втори
корун
ксак
Fallen hypaspist

Да не заборавив некој? :)

Се познавам само со Darkwalker ....А СЕКАКО САКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНААМ И СО ДРУГИ...Повелете ...

Од десно на лево :)

Корун
Лорд Драгон II
Фолен Хеспа (нешто)
Силен
Вокер грл
Рокенрола
.........

заборавив некој сигурно, нека ме тужат.

Со Корун и Ксак имаше вери најс конверзатионе, со металхамер и алекс д грејт + гад хејтас имаше афтер парти, а со хич, рокенрола, силен, џиш само на поздравување.

Јас само брат ми го познавам од цел форум:) За жал во сабота имам премногу обврски, и нема да одам на собиранката 25+, и пак никој нема да запознаам. А можеби и некој познавам, ама не знам дека е форумџија:)

Jordan Rudess,
karanfilovska*,
*sweetheart*,
@ngie,
aleksandra*,
Fallen Hypaspist,
Jamey Jasta,
Kiko_Satan........

Мое мислење од минатата година ова време отпилика! Сега на списокот би ги додал и:

BobiMKD
The Great
Ilijaiko
Kire_inter
Sneider
J.Zaneti
Ace_nerazuri
Rossi46
Beneamata
Џимеј
torte_nokia

Првиов ми е јадниот цимер, со наредните 8 заедно фудбал игравме во четврток, џимеј покрај боби го знам - колеги се, а торте_нокиа делвоно само!

п.с. Ни едно ново женско од формов немам запознаено, освен тие 4те што ги знам од лани, кои се ми секако сеуште другарки! За кај сум....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom