Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
оокеј.. Ако утнам никови.. не ме карајте...
Гарфилд... дури у 10 саат марио ме обавести дека си бил тоа ти.. ја не укопчав предходно... жалам :)...

Рок лејди - Радмила е комунитативна... со бојата на косата добиена од преголемо конзумирање витаминка кечап...

Гот Лејди - онака слабо напраивме муабет

Енџи ин чејнс - соученичка од другата смена.. заедно сме ги посетуеле русинките на неколку пати...

Томислеер - исто соученик.. ах тромбе тромбе... не ти е лесно :)

ај тинк детс ол фолкс :)

Шмекерот - одма коа го кажа магичниот збор ШМЕК, сватив за кого се работи.. :) Ни кажуеше за некои интересни шмекања...:pipi:
..Гарфилд...да да Лејди Куир е доста интересна шмекерица :)
Shmekerot - Ај со среќа па нека бидне нешо меѓу тебе и Lady Queer
Фала Раперче шо ми ја посакуваш таа среќа...па да ти се врати со Out Boy :))
Вчера запознав интересни форумџиски фаци. Покрај Гарфилд и Раперче тука беа..
Шорти, Статус Кво, Дон Јас, Гладиус, Рок Лејди, Вештица, Армин, Гот Лејди, ТомиСлеер, Филип Роналдо..и уше некој...не зимајте за зло ако забораив некој.
Да...со Мими Симоновска по вторпат се запознав и она малку се налути :) Ама не ја познав по сиските...шишките пардон :)..и со Бебуш...шо се задткав дека е бушавка...па добив у анти шмек кај нејзе коа ја препознав со друга жена :) Не се лутете ни Мими ниту Бебуш...во овој тежок шмекерски живот тешко е да се памтат некогаш лицата на толку многу шмекерици :)) Нареден пат нема утка :)

Армин06 кој ми послужи како закачалка док ставав некои психосоматски супстанции во чаша.
Shorty кој има прекрасни бели заби и афро косица и кој не знае да свири ништо од Evanescence, срам да му е...:back:
DarkKing е ова беше веќе изненадување за мене, не е толку црн мамата... И ми остави најпрекрасен впечаток.
Раперче е ова е дечко са насловне стране со Маарко на кого му гребев тутун, по што сите дознаа дека не ги остаив за жал тутунските цевчиња.
Gothlady личи троа на Ејми Ли и е закон цура
Роклејди со кирилица:pos2:, она је веома симпатична мома.
Саладин го знаев, ама ме сликаше и топ беше. Особено шеширот му е ебење!
Марсовка арна е она, поарна од шо мислев дека е, се разбравме ние убо.:back:
ДонЈас со овој момак шести пут се упознавам и џабе пак... хахах не ме памти
Шмекица срце, воопшто не ти се лутам, давно је то било када смо се видјели задњи пут:vozbud:. Песнава е специјално за тебе!:back:

Денеска во парк се запознав со: Г@рфилд, рок лејди и уште една членка на која длабоко и се извинувам што не и го запамтив никот. :)

Гот лејди. :helou:
Пљус неа тука беше и рок лејди, Новинаркана, Гарфилд (со мајмунчето), ииии...толку :)

рок_лејди - многу пријатно девојче, убаво се посмеавме.
гот лејди - исто како и погоре:).
вештица - не напраивме нешто ептен муабет, ама фина ми се виде:pipi:.

еми, толку се.
п.с.мило ми беше:back:.

Рок лејди - Радмила е комунитативна... со бојата на косата добиена од преголемо конзумирање витаминка кечап...

..Гарфилд...да да Лејди Куир е доста интересна шмекерица :) Фала Раперче шо ми ја посакуваш таа среќа...па да ти се врати со Out Boy :))
Вчера запознав интересни форумџиски фаци. Покрај Гарфилд и Раперче тука беа..
Шорти, Статус Кво, Дон Јас, Гладиус, Рок Лејди, Вештица, Армин, Гот Лејди, ТомиСлеер, Филип Роналдо..и уше некој...не зимајте за зло ако забораив некој.
Да...со Мими Симоновска по вторпат се запознав и она малку се налути :) Ама не ја познав по сиските...шишките пардон :)..и со Бебуш...шо се задткав дека е бушавка...па добив у анти шмек кај нејзе коа ја препознав со друга жена :) Не се лутете ни Мими ниту Бебуш...во овој тежок шмекерски живот тешко е да се памтат некогаш лицата на толку многу шмекерици :)) Нареден пат нема утка :)

Освен со нив, на собиранката се запознав и со Мими, сега Новинарка(многу интересна личност, привлекува внимание), Марсовка, Вештица, Маарко, Статус Кво(најдобар водич низ Скопје), Јован (дудлач невиден, ме насмеа со дудлањето на бебуш :)), Армин, Бидиков(ќе го памтам по фалењето на седмица, иако не е којзнае што :)), филип роналдо...ќе ми извините, ама не ми текнуваат други. Исто така уште пред собиранката го запознав томислеер. Кога веќе набројувам, не смеам да го изоставам Кискино :back:.

Ме нема на листава... ццц ако ако... :nesum:
Лилаа чувиче како смеев:classic::banned:... Гарфилд убедливо најубаво се смее. Не ми замеравајте иам фетиш на заби. И стално кога ќе кажев нешто пажљиво ме слушаше. Поштуем лепи, поштуем.:back:

тибам работата, шо шега сум.. ја заборајв Милена.. Неофицијално запознавање, немавме време за муабет ил нешо слично, ама битно е да се дружиме, од охридов сме, наши сме..:pipi:

Се запознав со Мими, Вештица, Шмекерот и најдраго ми беше што се запознав со Томислејер. Баш како што го замислував =] Можем појќе у детали да навлезем ама ептен ме боли глава. Sorry (=

Mими новинарка - Не помуабетивмо многу, ај друг пут
Вештица - Исто и со неа не праев муабет (со Мими ме бцкаја да рапуем, БЕГАЈ бе какво црно рапуење тоа време умрело)
Бидиков - Ептен комуникативен чуек и редовен муштерија у 7-мица. (едвај ги натеравмо да идемо у ПМ ја затворив црнава дупка XD). Брат јебига не врнеше џабе глава те заболела изгледа
Томислејер - Мудaр човек...мудар металец :). И фала шо не попрати брааат.

Someone remind me who i forgot?
5 min later
....................................
Shmekerot - Ај со среќа па нека бидне нешо меѓу тебе и Lady Queer :pos: :pos: :pos:
Filip Ronaldo - Брат.....се гледаме пак на форум за 3 месеца...бан ќе добиеш шо не зеде кока кола.
Ќе ме попратите и вие летоска х)
Армин06 кој ми послужи како закачалка док ставав некои психосоматски супстанции во чаша.
Shorty кој има прекрасни бели заби и афро косица и кој не знае да свири ништо од Evanescence, срам да му е...:back:
DarkKing е ова беше веќе изненадување за мене, не е толку црн мамата... И ми остави најпрекрасен впечаток.
Раперче е ова е дечко са насловне стране со Маарко на кого му гребев тутун, по што сите дознаа дека не ги остаив за жал тутунските цевчиња.
Gothlady личи троа на Ејми Ли и е закон цура
Роклејди со кирилица:pos2:, она је веома симпатична мома.
Саладин го знаев, ама ме сликаше и топ беше. Особено шеширот му е ебење!
Марсовка арна е она, поарна од шо мислев дека е, се разбравме ние убо.:back:
ДонЈас со овој момак шести пут се упознавам и џабе пак... хахах не ме памти
Шмекица срце, воопшто не ти се лутам, давно је то било када смо се видјели задњи пут:vozbud:. Песнава е специјално за тебе!:back:
Шо си сменила ник бре не знаев која е новинарка х)
Се запознав со Мими, Вештица, Шмекерот и најдраго ми беше што се запознав со Томислејер. Баш како што го замислував =] Можем појќе у детали да навлезем ама ептен ме боли глава. Sorry (=
И ти си брат баш ко шо те замислуев ама со уше боље коса од тоа х) Иначе се запознав со сите шо кажаа дека ме запознале, и со тие шо ме заборавија а беа на собиранката исто! Највише впечаток ми остаија тетовчаните и Бидиков, можда зашто највеќе со нив седев :) Бидиков го замислуев ко построг и не знам, по онака, (не знам као да опишам де х)) ама закон чоек е! Едино криво ми е што шмекерот ептен малце го начекав, коа дојдов се поздравивме само и отиде негде, па се врати, се поздрави и скроз си отиде х)

ЕДИТ! Абе раперче, не врнеше вчера, ама сеа истури плус земјотреси и све! Од сеа коа ме интересира времето за пинкин или било што ќе го прашам бидик по пп!

оокеј.. Ако утнам никови.. не ме карајте...
Гарфилд... дури у 10 саат марио ме обавести дека си бил тоа ти.. ја не укопчав предходно... жалам :)...

Гот Лејди - онака слабо напраивме муабет

Енџи ин чејнс - соученичка од другата смена.. заедно сме ги посетуеле русинките на неколку пати...

Томислеер - исто соученик.. ах тромбе тромбе... не ти е лесно :)

ај тинк детс ол фолкс :)

and where am I??

... најважно...

* маца_кака... те сакааааааам!!:pipi:

* adWARE*.. aaa.. кантер? кога ќе играме? :) ...

* ит ваз мај плежр да учам со вас....

маарко..... од гледање низ ходници и едно пијано поздравување во парк... (пијано од моја страна..)

ливерпул фан... оф мало... мало мало ама техничарче... (секс, секс и само секс за него.. :pos2:)

Дон Јас.... тенк ју.. (ју ноу уај) :pipi:

... детс евритинг фор нау.. ај геес...

ок.. пошо се усрамив многу... пред некое време се упознав со Мањечко.. а со Нат прошлата сабота... и жалам шо не спомнав на овде... :Cry:

Еве ме и мене после рехабилитацијата од вчера (лумбална коска + ебаго = лумбаго)
Рок и goth лејди. - фино се уклопија у друштво на кајганџии.
Вештица - Хехе „а тек замисли што ќе прават на 80 години типците“ Како и да е ептен опуштена, може секаков муабет да сврзеш со неа.
Новинарка - после 2 блиц упознавања конечно и со тебе. Еванесенс во душа, исто како што те замислував. Опуштена, дружељубива, со многу инфо за музика, насобрано од слушање на мп3ки и присуство на многу концерти.

Ај да почнам....Вештица, Новинарка, Бебуш, ДонЈас, СтатусКво, Дарк Кинг, Марсовка, Саладин, Виктор_мак, Бидиков, Јован, Гладиус, Шмекерот, Армин06, Маарко, Филип Роналдо и минатиот викенд го запознав Томислеер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom