Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Јас со Јове се познавам...тој де шо интервјуира,повисок е од мене:)

за тетовчаниве нема да коментирам, иначе од другиве градови се знам (ако не пропуштив некого) само со Бон Џови!:helou:

Ја се знам со Kiro Hametovski, Superhik, Emma, LadySnake....ииии...кого заборавив...gladius :smir:

Maweчко и Duffy :) Супер се :pipi:

со Киро Хаметовски со Loco co Ace24.....и може уште некој :icon_bigg:icon_bigg

Прееска се запознав и кафе ме частеше Јован од Охрид, студентарија во Скопје.

Вечерва ја имав таа огромна чест и задоволство да се запознам со armin06 кој шо замисли, ми бил прв кајганаст комшија во скопјево:vozbud:
Добро сеа, ај втор, само шо со првиот, т.е. првата сеуште не се имам запознаено, ај утре или задтуре кај и да е, и со еци^^^ треба да се запознаам :vozbud::vozbud::vozbud:

Инаку Армин, вака на прв поглед (:P) си е супер дете, и стварно убо си поминавме на кафе :pipi:
позз4е и кис4е со 4етвр4е до него, убав аси :back:

Фак, пред мене пишал :P

Денес се запознав со ПараноиК ! :)

Позитивна личност , мрчи и у живо , значи иста е ко на форум :)
Не се уверив дали е машко или женско од спротивен пол , али сепак . Се изнасмеафме и можам да заклучам дека не е Нормална ..

А покрај ПараноиК никој друг незнам на форумов (добро де •Chocoholic• не се рачуна , ја ја натерав да дојде :) )

Види го бе...
Зwoбен си, мајке ми ...
И да, се запознав денес со Бwaјнд4е :vozbud:...Многу закон детенце, да напоменам...и сега дефинитивно не знам која е неговата сексуална определеност, пошто имаше многу емоции со ...како се викаше типот бе?...Неврмајнд...Битно, многу ретардирано дете, се згазивме од смеење...И заклучив дека слабо му иде одржување на рамнотежа...:)

Armin06

Го запознав вечерва со мојот драг пријател Јован беа заедно:). Многу младолик тип, a тој студент :)

Armin06

Го запознав вечерва со мојот драг пријател Јован беа заедно:). Многу младолик тип, a тој студент :)

хахаха па како ке мувам средношколки хахаха

Да со Џимеј се запознав на концертот Мерлинов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom