Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Фајнали со Бејбигрл кирилица:pos::helou:Супер девојче. И со Членот 7 и тоа случајно претходната недела, али мора пак да се видиме, си оставивме лош впечаток еден на друг:pos:

Го запознав Маарко-екстра типче, како што го замислував.
Дизајр-супер девојчица муабетџика:)
Скреам- повеќе срамежлива
Ескејп- исто
Крејзинлав- пријатно изненаден, зборлеста, таман-цура
ПараониК- друштвена:))

Фајнали со Бејбигрл кирилица:pos::helou:Супер девојче. И со Членот 7 и тоа случајно претходната недела, али мора пак да се видиме, си оставивме лош впечаток еден на друг:pos:
Како бе случајно??? Договорен си бев јас за колосеум.вас ве видовме случајно на влагање:)
И зашо лош впечаток? Не ни праевме муабет па впечатоци да иаме :pos2:

Е па вакааа...

Се запознав со Scream и Escape кои беа многу срамежливи, ама мило ми е што ги запознав, зашто од претходно долго чекав да ги запознаам, па сеа се оствари желбата,а нареден пат, повеќе ќе правиме муабет! :)

armin06 - и него чекав долго додека го запознаам и го запознав и супер си е дечкото баш така како што го замислував.:smir:

Ај и ја да пишам. :)

Знааачи, се запознав со:

Crazy in Love - ми остави ептен, ЕПТЕН, позитивен впечаток, супер девојка, стварно!
Џену грл - многу друштвено девојче. Исто и ПараноиК.
армин06 - истото сакав да го кажам, што го кажа Крејзи погоре...
и маарко - и он е баш како што го замислував, интересно типче, а и одамна сакав да го запознаам..

И ветувам следен пат ќе бидам позборлива. :smir:

едит: се надевам ќе има следен пат :) :) :)..

едит: се надевам ќе има следен пат :) :) :)..
Нормално ма дека ќе има :lut: :):):)

Инаку,јас се запознав со Армин06,колега ми бил,супер фин дечко,си знае муабет да направи,баш како што очекував.

Ср_Рулз, Николич, Бејби_Вик, 4и4, Митеман, Бама, Бунт_05

Се запознав најново со:

`EsCaPe` - кхм...фино, убаво, малце срамежливо девојче не врзавме многу муабет, смешно ми беше што додека се запознавме само името ти о знаев дури после 2 саати ми текна дека дона беше ескејп хихи, нареден пат се надевам на повеќе муабет:smir:

Scream- исто значи како кај ескејп и ти не збореше многу и со тебе би сакал следен пат повече муабет :smir:

И за крај човекот одамна што сакав да го запознаам ама никако да биднеше се до пред неколку дена Армин06-супер човек, комуникативен се позитивно за тебе :):):)

мило ми беше што ги запознав сите овие

енд фајнли со Сања а.к.а БејбиГрл :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Конечно :vozbud:

Како бе случајно??? Договорен си бев јас за колосеум.вас ве видовме случајно на влагање:)
И зашо лош впечаток? Не ни праевме муабет па впечатоци да иаме :pos2:

Абе не се буните, кое случајно, јас се договорив и со двајцата :pos: А на вас случајно ви изгледало

Инаку се запознав и со Батистута, Франкенштајн и Немирна

лично се познавам со песијазел бидејки су му вујко а со други контактирам но лично не се познавам поздрав до сите што ми се пријатели и членови на кајгана

Вчера се запознав со RockLady. Супер дејче, имаше моменти на избацуење ама важно сите се изнасмеавме :):):)

Вечерва (добро де попладнево) се запознав конечно со walker girl и Fantom_oh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom