Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Oд вчера,со свите од Тетово,скоро свите,да не ги набројуем :)

Бејбигрл. Прв сум прв сум???:vozbud::pos2:
Разиграно моме:) Извини шо почека надвор малце дур дојдеме. Ако измрзна имаш топол чајод мене:)

Бејбигрл. Прв сум прв сум???:vozbud::pos2:
Разиграно моме:) Извини шо почека надвор малце дур дојдеме. Ако измрзна имаш топол чајод мене:)

Спасителот мој....заедно со tiffany, ги обожавам. И воопшто нема веза што почекав 2мин :)

а бе знам се и со CopyOfDeath...не знаев дека е и на овај форум
поззз Кокиии :baeh:

абе сеа на собиранкава се упознав....подобро кажано претставив со многу луѓе....ги памтам само првите два-тројца....

Mlad_man
Maca_mk
Serpico
Mac))
reactive89
*OSS*
Milanez`
Точкест
Flix
Shorty
ByMe
лее..не ми текнуваат другите...(после некое време ми текнаа па си праев измени)

ај кој треба да биде на листата горе нека пише (без љутиш шо не памтам) :):)

а и видов многу луѓе што со нив сакав да се “претставам“ али глупо ми беше....као пример корун...(пример сеа...)Корун цело време беше доле (јас неможев доле у тутмата ќе испоцркав) а моментите кога беше горе, висеше на оградата со грб свртен...јебига друг пат...(ова важи за сите што со кој не се “претставив“)...

П.С. корун не си ласкај...:pos2::pos2:

Mlad_Man
Reactiv89
Serpico
Milanez
Shorty
[zEUs]
и сите други тетовчани и уште некои кои ги заборавив

ај да наредам јас додека ме служи памтењето (читај не испарил билобилот):
Принц - официјално
Анак су Намун - во друштво со....(читај доле)
Desire
G@rfield - Брат после тооолку време конечно. (Пензијата од играње наскоро ќе стигне - не ја трошиме на нови ЦДа:pos:)
Shorty - Age of empiresII is not dead
Росонерка
Маца кака` - ќе го оставиме Спаркс за другпат кога ќе се чувствуаш подобро:)

Шмекерот
Леандра - и официјално :)
Nightwalker - Чекај бе ти нели си Некрофилијa:pos: Извини те помешав на почетокот ама после се видов со Некро па видов дека е немогуќе еден да биде ем горе на спрат ем доле во исто време:pos:
Болиглава - Друг пат у друштво со Фантомот и Џимеј...
Status Quo
Миланез
Raziel - по втор пат (билобилот го зедов отпослe:pos:)
хмммм мислам дека толку беа
somebody correct me if I`m wrong....

јас се запознав со:
Reactiv89
Status quo
Тиквичка
Шмекерот
Столица
Big kiss
Tonchie
NightWalker
Анак су Намун
Toniinter

а бе многу имаше, само на овие ми текнува, a кои сум ги заборавил, нека ми простат:helou:

П.С. слики утре ке има

ај кој ме знае АКО сака да ме стаи у френд, дека сум маааалце повеќе забеган

ај да наредам јас додека ме служи памтењето (читај не испарил билобилот):

Nightwalker - Чекај бе ти нели си Некрофилијa:pos: Извини те помешав на почетокот ама после се видов со Некро па видов дека е немогуќе еден да биде ем горе на спрат ем доле во исто време:pos:

Нема гајле брат, се разбравме, супер се подруживме, али ќе те убијам, не успеав да те натерам да денсаш малку...:)

Он топик:
Се знам со By Me, Korun, Saladin, Тиквичка, AlternativeF, Маца мк, Daffy Duck... и ите воглавно, сепак не знам толку многу...

Сега за сега овие луѓе ги пишав од другиве постови пошто многу луѓе упознав и не можам сега сите да ги пишам. Кој е изоставен нека не се навреди штом прочитам негово име ќе го допунам или нека ме потсети.

Flix
Shorty
[zEUs]
Анак су Намун
G@rfield
Desire
Росонерка
Маца кака
Status Quo
Миланез
Raziel
Stolicata i negoviot nik
Каталонецот
Од тетовскиов кру уште некој
Гокс или гокс гоко како му беше не ми текнува
Ејсид
Тончие
Егсотик
а за другите накнадно

Ми се оствари дамнешната желба да се запознаам со 1307.:smir: Човекот е закон дефинитивно, иако правевме муабет цели 2 минути.:)

Исто така мило ми е што се запознав со Злобница, многу пријатна девојка за муабет, расположена.:smir:

Бејбигрл, исто така мило и весело девојче.:pipi:

ОСС конечно ја запознав и неа, крајно време беше.:)

Пикасо го запознав и ме изненади во позитивна смисла.

Шмекерот го запознав.:) И тој истот така ме изненади позитивно, не го замислував така.

Разиел официјално го упознав, иако и претходно го знаев, ама не правев муабет многу многу.:)

Хак го запознав исто, Срцуфка ја запознав, ама штета само на кратко.:(

Фрики грл и Параноик - Супер девојчиња,иако кратко правевме муабет.

Статус Кво,Најтвокер,Миланез,Каталонец,пеце_мкд,мислам беше,а и другите на кои не можев да им ги чујам никовите.:)

Ваљда имаше и некој друг,ама сеа на брзинка пишав така да можно е и да сум промашила некој,не се лутите.:smir:

абе сеа на собиранкава се упознав....подобро кажано претставив со многу луѓе....ги памтам само првите два-тројца....

Mlad_man
Maca_mk
Serpico
Mac))
reactive89
*OSS*
Milanez`
Точкест
Flix
Shorty
ByMe
лее..не ми текнуваат другите...(после некое време ми текнаа па си праев измени)

ај кој треба да биде на листата горе нека пише (без љутиш шо не памтам) :):)

а и видов многу луѓе што со нив сакав да се “претставам“ али глупо ми беше....као пример корун...(пример сеа...)Корун цело време беше доле (јас неможев доле у тутмата ќе испоцркав) а моментите кога беше горе, висеше на оградата со грб свртен...јебига друг пат...(ова важи за сите што со кој не се “претставив“)...

П.С. корун не си ласкај..:pos2:.:pos2:

Шо да не си ласкам, ме спомнуваш 17 пати у еден пост :vozbud: Ќе дојдеш ќе се поздравиш, нема да те изедам (т.е. може, гладен бев у пм) :)

Се запознав со:

~ThE_VaMpIrE~
*OSS*
Тикви4ка
_ZlObNiCa
PSYtisfaction
ada
БејбиГрл
Zemzela
Nightwalker
Smekerot
3-4-5 девојки, не им го слушнав баш убаво nick-от

Би требало да има уште некој. Ќе видиме на сликите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom