Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Браво, што ќе пиеш?
Иначе денес ги запознав Скарфејс, Суперхик, уште еден бачко шо му го забораив јузерот:), Џену грл(јеботе шо ситно си било:)) шмизлата:)
ја ќе да сум тој:) Е па денес ги запознаф Точкест, Ејсид, Мистичен, Серпико и .. .. .. . . . ај знаат кои беа цел тим сеа ме мрзи да набројувам:)

Со Квендолин, конечно.. Супер чупка, ај лав ју :)
Со Dark Walker a.к.а Пецка.. Лудо чоече :)
Со Busarce.. Браво за брејк денсот :)
Со Apokalipto, конечно по толку договарање.. :)
И со Јузер.. Супер дечко :)

Дечки, преубо си поминав, преуба вечер :)

Со Квендолин, конечно.. Супер чупка, ај лав ју :)
Со Dark Walker a.к.а Пецка.. Лудо чоече :)
Со Busarce.. Браво за брејк денсот :)
Со Apokalipto, конечно по толку договарање.. :)
И со Јузер.. Супер дечко :)

Дечки, преубо си поминав, преуба вечер :)

кога ќе беше сега само што стигнав:)
same:ги запознав
Тамарче-добар дриблинг ;)
angel ако не грешам:) девојка со стил што не сака да се фотрогафира.
Dark walker-го земам во групата ако научи некоја песна:)
flix-најдобриот фотаграфер во Македонија,само нека сузне некој го биеме:smir:
да не ја изоставам Милена неможев да го запамтам user sorry:) фина девојка.
апокалипто веќе се знаеме си борчи чоеко пива.немој да си ги загубил семинарските:nenene:
и за крај ГОСПОДИН ЈОВЕ БТ ОРГАНИЗАТОРОТ.
друже друг пат поголем телевизор носи за да можиме да гледаме од далеку:smir:

~*Tамарче*~ ( за неа не коментирам прв ке чекам да видам другите што ке кажат само ке почнам пополека - Па по откачена девојка од неа немам видено на овој свет , Тамарче мило ми е што те запознав хаха ектсра беше )

Квендолин - ( фина женска , многу беше тивка вечерва ... ај другиот пат поопуштено :) поздравче )

`ангелче` - ( Ангела фина девојка , конечно се запознавме :) извини сега вака што малце те гибав не свакај сериозно мајтап ти праев :) не си шмизла , таков ни беше договорот со Фликс :) )

Busarce - ( Бушарчето е лудила чоеци :) имаш 10ка за брејк денсот , се гледаме у вторник на тенис )

Apokalipto - ( Абе ти од преспа да не си хахаха , закон си друже , до душа и очекував да си таков откачен хаха , ама треба да те поднаучам малце фудбал да поиграш хахаха , се гледаме пак у скоро време )

Јузер - ( брат како што приметив најмногу се измори од фудбалот ? хаха супер поминав и со тебе , фин дечко си , дружељубив ... )

Димитар - ( Диме и ти исто како и останатите добар дечко си , Малце Тамара ти правеше незгодни ситуации и те тераше да се срамиш ама ке види таа другиот пат ... :helou: ФОРЗА ИНТЕР :) )

Flix - ( Друже и ти испадна фин дечко , и од тебе очекував дружељубив карактер , имавме шанса да муабетиме и добар впечаток ми остави ти и сите што бевте таму , поздрав и се гледаме пак )

Незнам шо да кажам , преуба вечер , најубаво си поминавме ... мило ми е што ве запознав ...

Се гледаме пак сите во Вторник на Тенис во 1 сато ... чао легенди ...

Колега, Yuze е... не јузер. :)

Истите луѓе ги запознав и јас, значи Квендолин, Бусарче, Јузе и Апокалипто. Добри луѓе, супер провод и така. Се гледаме пак. :)

Е добро де, така го разбравме.. Шостори ти, одма да најдиш забелешка.

Колега, Yuze е... не јузер. :)

Истите луѓе ги запознав и јас, значи Квендолин, Бусарче, Јузе и Апокалипто. Добри луѓе, супер провод и така. Се гледаме пак. :)

Ја по друго го напишав вака :) демек муабето беше Јузер или Лузер хахаха ...

Кој ги сака сликите нека каже на МСН ... :smir: :pos2::pos2:

DarkWalker - поздрав :) и напред Беласица :)
Квендолин - „велешанката“ :back: мило ми е што се запознавме

Darkwalker,Victoranius,Ice-Strumica,Jack Sparow,CaneNo.1,Metono.1[mkd] и др... не ми текнуваат.

Квендолинчето - Пашевска,конечноооооо!! Алелуја.
Ти кажав јас одма каков впечаток ми остај, ама ете пак: многу е мила, фина, мирна, нежна и се. :back:

Апокалипто - овај Преспанецо со плевната....... :pos: :pos:
Ме напрај од шмизла(со ова ептен голема беља ми напрај,после сите ги префати), до „помината’’ (!!!) па до вампир (атеистот со крстој се шета). Алал!!
Иначе,батето е вери амјузинг, вери мач. Пофални зборој до него.

Иначе ми борчиш: :pos: :pos:
1. Сундук ДЕЛИШЕС.
2. Психо-анализа.
3. Извештај за плевната.
4. Меч во тенис.
- Фала,пријатно. I <3 Podmochani.

DarkWalker - ного фина особа, не го мислев за толку дружељубив. Ама шо беља ми напрај со тој апарато...аман!! :D Нема врска шо ме гибавте со Фликсо,простено ви е,ама поќе не! :pipi:

Busarce - ич не го мислев за ДемирИсарец, и не изненади со БрејкДенсо. Друг пат поќе денсинг,помалце фудбали. :pos:

Yuze - фин,прибран,тивок,срамежлив! :baeh: Или се уплаши од мене? :pos:

Дрррруг,мислам немаше. Лав ја ол, и се глеаме вторник на тенисовање.
И без сликање,аман!!

....и не сум шмизла!. :pipi:

Киро Хаметовски, Суперхик, Маааарко, Ливерпул Фан, и на мое големо задоволство, најистакнатата форумџика на Хи5 темата, Џену Грл :je:
И Емма за малку ќе ја заборавев :)

Браво, што ќе пиеш?
Иначе денес ги запознав Скарфејс, Суперхик, уште еден бачко шо му го забораив јузерот:), Џену грл(јеботе шо ситно си било:)) шмизлата:)

Не го читајте ова. :)
Ситно сум за во случај ако ме затворат да можам да избегам преку решетките:vozbud:. Aма сега со Серпико ќе се смениме со режимот на исхрана и ќе биде се океј:icon_lol:

И јас се запознав со .-ест, Тончи, Мистичен и Анастазија вака подобро, со некои се знам одамна, а со другите само муабет и повидок, колку да знам дека се на Кајгана:).
Тончи, и мене ми е мило што си го запознав колегата од хи5 темата:).

Со сите што постирале од три и нешто навака а ме спомнале, поедини карактеристики и импресии ќе си чувам за себе, а си поминав супер.

т.е:

Јове_бт (организаторот)
Квендолин
Тамарчето
Јузе (не јузер)
Фликс
ДаркВакер
Ангелче (шмизл)

Епа ајде и јас покусо да не останам, супер дружење на кајгана собиранката во Ловец, многу добро си поминав. А и после Ловец беше супер, малце ме фативте на кондиција со фудбалот :wink: ама тоа е.

~*Tамарче*~
Апокалипто
Јове_бт
DarkWalker
Flix
`Ангелче`
Квендолин

Епа ако можам ќе дојдам и на тенис во закаженото време а ако не ќе се видиме на некоја следна собиранка

Со Емма и со маарко се запознав...ваљда таа со колениците беше Анастазија :toe: на крај ми текна дека не пружив рака со неа :kesa: shame on me!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom