Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ги запознав:
Член 7 - кој беше многу тивок и не не дружеше.:pos:
Ханзо - кој беше жив ненаспан.:)
“________“ - испадна дека човеков го знам од претходно.:)

Се запознаф со најклаберот на форум Clen7 :je:
Се запознаф попат и со една негова другарка, ама и го забораиф никот.

Се запознаф со Ханзо, фино момче. Само малку да се опушти и повеќе да зборува.

Се запознав со She Devil (ваљда вака и беше никот) и со нејзина другарка на кој пак и го заборавив никот, се надевам ќе ми прости, веќе ја гушнаф :)
п.с. за последниве две девојчици, поздравете ја Снешка, и да ви кажам дека јас и Мими не сме дечко и девојка.

Се запознаф со Ханзо, фино момче. Само малку да се опушти и повеќе да зборува.

Се запознав со She Devil (ваљда вака и беше никот) и со нејзина другарка на кој пак и го заборавив никот, се надевам ќе ми прости, веќе ја гушнаф :)
п.с. за последниве две девојчици, поздравете ја Снешка, и да ви кажам дека јас и Мими не сме дечко и девојка.

Dre@mer се вика другарка и ;) Мило ми е што се запознавме, и со тебе и со останатото друштво, се надевам се гледаме и вечер :) Инаку, имаш и ти поздрав од Снешка :smir:

хехе... Најклабер. :) Со тебе со попраивме муабет али на другите им се извињавам за НЕдружељубивоста,највише на Acid пошо 2-3 пати ме викна(ме препозна по тоа шо сум му заличел на вотка:pos:) Лошо друштво ќе бев.Причината е во претходниот пост. Ada,Crazy и Dadence...хехе...Само на слики мрчам а? Има време :)
А btw Tifany беше со мене. :) и уште една другачка шо не е на форум.

koj da ve pamti po nikovi.. uste sum taze:uvo: bitno gi vidov site sto si se dojavivte na mikrofon, i deckoto do dolnata crta:music3:

До Админи: Банирајте ги ВодкаМикс и Член7, 2 јузери има.... :pos2:

Инаку, на темава: Нови запознати Ханзо и _______

Другите ги видов, но не ги запознав :(

п.с. Незнам дали погодив бројот на долни црти
п.с.2 И со Тикви4ка се запознав... по 8 пат

ши девил и другарка и што стварно добро возеше... Ханзо ... Член 7 кој ни малку не не дружеше... ама ќе види тој... и долната црта.... -___________-

а да да
и Димитар по некој таму којзнае кој пат

Пред малку се запознав со Викторгг, и ептен ми беше најмило... И сеуште ми е:)

Епа денес имавме добар провод во Струмица.Мило ми е што се запознав со Спајвајр,Миле,Цане,РазорБладеРомансе,Фрикз и другите шо не им ги разбрав добро имињата,како и да е фала на гостопримството.

Epa koga sme kaj toa kogo poznavam, osven Tikvicka (zas e od gv) mojot odgovor e nikogo drug. Pos sum novicok. Za da ja olesnam rabotava kako za mene taka i za vas , jas sum Dimitrij.

BAs fino a.

Не ја сфаќам иронијата на постов над мене..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom