Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
-Сатори(ја запознав низ младински)
-Разиел(се запознавме на велешкиот форум)
-Македонче(заедно учевме,и бевме најдобри другари)
-Годес(Ја запознав исто во младински,ши из мај френд)
-Мемори(на Кајгана Форум се запознавме)
-Анхоли(мај бест френд),
-Блек Роуз(хиз грлфренд:))...
-епа толку се отприлика.Ако сум забораил некој,се извинувам,ама мислам дека нема такви...

Официјално со Џо т.е Joe и СкајДог.

Mило ми беше! :pletalka:

Се имам видено со Овердрајв, Ацид, Некро, Јане и Смоле. Со Скарфејс, Стартер и The Man сум по МСН линија, многу кул луѓе се. Сум дружел со Ива_Скорпија али незнам дали ме памти. Ако пропуштив некого проштавајте, еден памет имам.

пред некој ден ќе го додадам и Ливерпул Фан т.е. Бертон на листата :D и еве го до мене дреме и игра дота :)

Со Јое и со Сакј дог :) :smir:

супер батиња

ganesha и butterfly а 100% има и други ама сеуште не сум ги приметил нити они мене хихихихи :wink:

Фантом_ох
Метродевеестикусуро. Стап. :pos:

Требаше да се најави порано, ќе го пречекаше цела битолска банда. Вака само едно разбушавено нерасонето гризли виде. :)

Фантом_ох
Метродевеестикусуро. Стап. :pos:

Требаше да се најави порано, ќе го пречекаше цела битолска банда. Вака само едно разбушавено нерасонето гризли виде. :)

Чест ми е Џове шо го запознав. Си попрајвме муабет тројчка, ептен малце, морав брзо да бегам за Охрид. :(

И сори шо те разбудив. :)

Јас ги знам само Скај Дог и GarfielD,а другите се надевам дека ќе ги запознаам:toe:

Еве ја мојата комплетна листа.

Acid
Дивајн
Fortune
Yugo
Mesaja
Billa Bong
Necrophilia
mRnO
Јове_Бт
vodkamixx
Martin$
G e G o
BusHav
Serpico
MaRiNa`Oh
Димитар
SCORPIO__20
deXterche
Андроник
Macedonian
sagaqua
Princ
Ѕвер
dzimej
Batistuta
Eko1
Devilish Angel
Boliglava
Nina
leandra
МАР МАР
SANCTIMONIOUS
joki
Ninja
OrTacE
the_best69
Deswaldos
rock-kate
GripMKD
ЦРВЕНОКОСА
petar_joker
bad_boy
Namic / Oh
Sprite
*IvOn4E*
elence*$
korun
saskoska
sm1le
Мајуш

Се’ на се’, 50 души рамно.

Прекрасниов коледарски викенд бев во Битола по бизнис, и така договорен со Битолската Форум Мафија да се сретнеме кај саат кулата која што го има рефлекторот украдено од Бетмен ама тоа не е важно,

битни се:

-Ангелче

-JOE

-Тамарче

-Синдикатот

Кои ги запознав овој викенд, добри дечки пред се луди се тоа можам да гарантирам, освен ЈОве и ФЛикс кои ги знаев од предходно т.е од минатата собиранка:)

Добар викенд, пред се добра забава и добри партии пикадо одиграни:)

Боооо детето,

за малце ќе заборавев, денес кога се враќав со возот случајно се најдов во исто купе со Грллл и со нејзиниот дечко Wannabemceez. Одличен пар,

абе луди сте еееееееееееЈ!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom