Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва се запознав со Raziel.Не бил Раца туку Раза,тоа го утврдивме подоцна,што да правам кога повеќе италијанско ми звучеше де.
Фино,кој би рекол дека такво моќно човече се крие зад тоа невино лице,просто,обожавам кога се изненадувам и кога моите очекувања ќе се побијат во врска со една личност.
Раза,следна средба-на балкон,во придружба на одвратниот чипс што го зема.

Вечерва се запознав со Raziel.Не бил Раца туку Раза,тоа го утврдивме подоцна,што да правам кога повеќе италијанско ми звучеше де.
Фино,кој би рекол дека такво моќно човече се крие зад тоа невино лице,просто,обожавам кога се изненадувам и кога моите очекувања ќе се побијат во врска со една личност.
Раза,следна средба-на балкон,во придружба на одвратниот чипс што го зема.

How strange; why, the same thing happened to me! :vozbud:
фффф
ете се запознаф со уште едно човече на кое сум му сржала на почетокот :S, но излезе одлично :smir:. И патем, не фати дожд. ГОЛЕМИОТ.

А чиј балкон е најдобар? :icon_lol:

:0

точкест
дотичната
urban mover
dimitarc
кики
бушав
the-bitch

...и можда уште некој

Се запознав со Димитар, еден од најпријатните луѓе за разговор што ги познавам. :)

HungryWolf , betogrozdanov45 ,G@rfielD ,dwa ,GORDON , SCORPIO__20 , TonInter , Била Бонг , Влатко_Русин , i uste mn drugi ama me mrzi da pisuvam :)

Само што се вратив од Охрид,после месец дена,го имав забораено Скопје.....ај ќе ми се освежи сеќавањето деновиве.Ги запознав таму Black Rose
Fantom_Oh
Андроник
Princ
и мислам дека толку беа,со сите останати веќе се знаев.....
Сеа читам за Велес нешто собиранка се организира,ваљда ќе ја зголемиме бројката хехе,и така не знам никој од таму;)

Posledno so The_Vampire i so The_Darko i Lejdi_Majus

Razorblade Kiss, Лејди Сатори, Dark Angel, Brainiac, Bloody Dolly итн.

Се запознав со Димитар, еден од најпријатните луѓе за разговор што ги познавам. :)
Исто мислење! Мило ми е што го запознав Фантомчо!!!

И, друг, Jove_bt ака Интерист! Онака, ме видел на плажа :) и накратко... направивме по едно здраво!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom