Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ешли и Батерфлај:helou:HeRbEs напиша:ХМм па вака ги знам Rymz(extreme Dota player),Tonchie(само еден збор за него: SBEP!),во место запознав уште две од форумов ама им ги забораив никовите,a да се запознав и со Fortune али онака на кратко.Абе сите сте ТОП!![]()
И ја исто.kpbKENGUR напиша:ете, сеа дознав дека се сум се запознал со леандра во саботата. :helou:
vodkamixx напиша:Ц,ц,ц шо не кажВиш ти вакви ствари, ние да мислиме на Бушав некоја другарка од маало му е.
А ти Бушав срам да ти е, наместо да го претставиш девојчето кое е, ти ќутиш, у случај да и било срам да каже дека е leandra.![]()
leandra напиша:Ајде да почнам од почеток![]()
Конечно се запознав со Бушав,немам зборови за него,пријатен,фин,дружељубив,со еден збор срце е,исто како да ми е другар 10 години.Ама го нагазив цела вечер,за да не ми вика пак,не идеш,не идеш![]()
Непланирано се запознав и со Скул (оддамна сакав,огромно задоволство и од моја страна),за неа што да кажам,освен дека е супер,ја изненадив тотално:wink: малце збунета ми беше,ама следниот пат уговаранка договараме на 5-6 саати.Со неа беше и Ацид,пријатен,комуникативен,ќе свртиме некој трач и со него:icon_bigg Малку се видовме,иако поарно ќе беше да останев уште некој саат барем ќе се видевме како што треба,наместо да ја гледам гужвана пред Cube,и уште по некое пиво ќе напраевме:icon_bigg
Следен на листата е Викет,премило суштество,малце се срамеше и не поседовме многу,ама барем го изгушкав:icon_bigg ,муабет наредниот пат повеќе:wink:
Со Урбан се запознав,фин дечко,после негде забега,не се пријави на рецепција:wink:
И сега листата на оние што ги запознав,а не им се претставив како Леандра:smir:
Мацедониан,Водка,Гижо,Батистута(вип карта:wink: ) дечките се супер сите.
И Кенгур ќе го заборавев,но многу беше забрзан и само рака успеав да му пуштам:wink: Скорпио 20 беше зафатен многу:icon_bigg
Мислам дека никој не пропуштив,Бушав ќе ме корегира ако заборавив некој:icon_bigg
leandra напиша:Ајде да почнам од почеток![]()
Конечно се запознав со Бушав,немам зборови за него,пријатен,фин,дружељубив,со еден збор срце е,исто како да ми е другар 10 години.Ама го нагазив цела вечер,за да не ми вика пак,не идеш,не идеш![]()
Непланирано се запознав и со Скул (оддамна сакав,огромно задоволство и од моја страна),за неа што да кажам,освен дека е супер,ја изненадив тотално:wink: малце збунета ми беше,ама следниот пат уговаранка договараме на 5-6 саати.Со неа беше и Ацид,пријатен,комуникативен,ќе свртиме некој трач и со него:icon_bigg Малку се видовме,иако поарно ќе беше да останев уште некој саат барем ќе се видевме како што треба,наместо да ја гледам гужвана пред Cube,и уште по некое пиво ќе напраевме:icon_bigg
Следен на листата е Викет,премило суштество,малце се срамеше и не поседовме многу,ама барем го изгушкав:icon_bigg ,муабет наредниот пат повеќе:wink:
Со Урбан се запознав,фин дечко,после негде забега,не се пријави на рецепција:wink:
И сега листата на оние што ги запознав,а не им се претставив како Леандра:smir:
Мацедониан,Водка,Гижо,Батистута(вип карта:wink: ) дечките се супер сите.
И Кенгур ќе го заборавев,но многу беше забрзан и само рака успеав да му пуштам:wink: Скорпио 20 беше зафатен многу:icon_bigg
Мислам дека никој не пропуштив,Бушав ќе ме корегира ако заборавив некој:icon_bigg