Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Ортаче, Геџо, ФОРЧН, Дивајн, Повердрајв, Ситлорд, Ада, Даденце, Еко1
Ортаче- друже браво со потезите БДЕНСЕР СИ
Геџо- Постојано насмеан и позитивен човек ЗАКОН
ФОРЧН- Ти кажав нема што повеќе да пишам
Дивајн- Изгледа строга но беше 100% насмеана енд ши лајкс хипхоп
Повердрајв- Хехе пријатно ме изненади што ме позна стварно, супер човек
Ситлорд-Ќутлив и темен човек Sith
Ада- Црвенокоса луда девојка, се мрдна од играње
Даденце- Како не ти е срам да и се жалиш на сестра ми дека сум бил премногу пијан СТРАМ ДА ТИ Е:) а и супер играше ју ноу до доле ај горе:pos:
Еко1- Исто така одличен човек, прво нешто забушаваше стоеше у место, али кога се разигра нејќеше да седне

Упознав и други ама ете не ми текнува многу беа, нема вврска сите на еден начин се знаеме

Fortune, Дивајн, Pearl, Serpico, RealGirl, GeGO и Psy-луѓе кои од претходно многу сакав да ги запознаам и кои ми ги исполнија очекувањата.Искрено ми е многу мило што ве упознав:back:.
После го упознав и Tочкест-главен денсер на собиранката:icon_razz,Даденце- екстра цура и главна денсерка:helou: Tonchie-ептен фин и насмеан дечко(чудно за металец:icon_mrgr), Sussaro- закон тип, Мац- весело и комуникатвно сонце:)Спајдер- убедливо најслаткиот присутен на собиранката, и единствениот шо ми парира у висина:smir:StevoMC-колега веганец:helou:, Scorpio20- дечкото со најбоља марама:icon_mrgr,Батистута и др.
А, криво ми е што освен што се поздравив на кратко, немав шанса поише да си направам муабет со: Doti4nata, Мистичен, Скул и Acid

so marchence.najubava devojka vo svetov.malku e na momenti nervozna ama ce ja bide!

StevoMC напиша:
Se zapoznav so mnogu luge i mi ostavia vpecatok samo ne zemav email pa ako sakaat neka me adnat:smir:
Ништо, следниот пат без лист и пенкало да не одиш на собиранка:icon_lol:

И конечно ги запознав

PSYtisfaction (мор љепотиц, шуќур!)
ada (:cuc:)
~ThE_VaMpIrE~ (не можам фацата да ти ја заборавам кога Викет ти кажа:icon_lol:)
RealGirl (Шо ма Серпико? Да не беше тој, мислиш немаше да се запознаеме?:icon_lol: Конечно:kesa:)
BabyGirl^^^ (муабет на друго место:wink:)
Bada Bing! (најфаца! колку си беше кул, шубо си се изнаигра)
Princ (конечно! мораше да се искористи шанса да се запознаеме!)
Sith Lord (кул!)
Викторгг (срам да ти е што не дојде во Место:))
Crazy in Love (:back:)
doti4nata (шуќур веќе нема да се пишиме на темата „Со кого сакате да се запознаете)
La Espaсola (фала Бушав шо ги донесе дотичново и момево да се запознаеме)
точкест (денсерот помалку да пие:icon_lol: ветувањето си го исполнав, уште едно ми остана:icon_lol:)
Batistuta (знаев дека некој ми фали да го запознам. Фала што ми пристапи:))
TpH_Bo_OkO (случајно беше запознавањето, жими се:icon_lol:)
SCORPIO__20 (ќе ми беше криво ако не го запознаев дечкото со марамата:icon_cool)
FrAnKEnsTEiN (срам да ти е што не ме запозна со Nemirna!:))
Спајдер (се разбравме со тебе:wink::back:)
mRnO (за малку ќе те пропуштев, не смееше тоа да се случи)
Billa Bong (најмладиот модератор го запознав)
Martin$ (охриѓанчето срамежливо:helou:)
Bidikov и Dadence (муабети до бескрај мх мх и летово уште толку:roll: :))

Немам зборови, сите кој од кој најсупер. Мноооогу ми е мило што ве запознав.
Баш ми е жал што читам имало некои таму, а јас не ги видов. Ајде, следна прилика.

Billa Bong напиша:
Форчн,Дивајн,Мистичен,Гего,Земзела,Воткамикс,Батистута,Нина,Спајдер,Плејбој,Точкест,Овердрајв,Скорпио(се знаев и од порано),Контејнер(и со него од порано),Трн во Око,Југо.Гардиан,Стево,Мац,Ѕоне,Антон(се знаев и порано ама ај уште еднаш),ако некој заборавив....нека каже:)
Сум те упознал :kesa: леле морам да намалам ова алкохолов :pos2: колку што ми текнува ја се упознав со Дивајн :smir: Еко 1,Гего-ѕвер е дечкото :helou: , Ортаче,Некрофилија и Анастазија

Листава ќе да е долга...
Форчн (после илјадавековно пекање, ама не го важам запознавањево, зошто муабет не успеавме да си напраиме :pos:), Ада (мало, за гњавење, слатко, сонце, насмеано, ја обожавам:)), Pearl (колку пријатно ме изненади, не си свесна!:vozbud:), P.Overdrive (конечно, и фала за ДВДто:smir:), Трн Во око (ама може и да грешам, зошто никако да му се сетам на фацатаrulet: ), Принц (ама само едно здраво:(), ВикторГГ талентот мој, Крејзи ин Лав чинам, La Espagnola, Мартин (мило детенце:)), Била Бонг и некој другар можда:), Даденце (се сеќавам дека ја запознав зошто никако не можев да се сетам на нејзиниот ник, а и сега не ми е познат:nesum:), Ортаче и Еко (иако неофицијално:pos:), и уште многу други на кои ни име ни јузер нејм не им знам. :pos:
Поздрав до сите. :helou:

се запознав со многу луѓе...(благодарение на скул грл аф корс:smir: ) со скорпио,со контењер(додуша него го знаев од мноогу порано) ,со Форчн,Дивајн,Real Girl,со Серпико,со Нина,бејби грл,Псајтисфекшн(ваљда го напишав точно),Мрно,Принц..хмммм...мислам дека заборавив некој...Многу ми е мило што се запознав со многу луѓе...

Се запознав со госпоѓицава над мене, со Кенгур и П.Оувердрајв(конечно:)) потоа со Ла Еспањола,Била Бонг и другар му Стеф:],Скорпио_20 и Ада ја видов од далеку ама немав шанса да се запознаам со неа:( и мислам тоа би било се.Жал ми е што не се запознав со многу луѓе ама ајде нареден пат:)

Ај на брзинка..
Nina, PSYtisfaction, Serpico, rymz, pearl, точкест, mRnO, Трн, Stef:], deXterche, Billa Bong, sapun (:)), Некрофилија + Анастазија, Rodeo/Sonny, Martin$.. со другите или се знаев од порано, или сум ги пропуштил.. па нека фрчат црвенки :)

И криво ми е што сум пропуштил да се запознаам со уште неколку форумџи(к)и!

finaly fortune :) inace se zapoznav so mnogu facki ama stvarno ne gi zapamtiv kako bea po nikovi

Koнечно официјално се запознав во Ива!ТоБ си ма мори:)

Jas site gi znam (od sliki), a licno se znam so Martin$, od nasite (skrseni) skolski klupi.

rymz напиша:
сТрамоТа!!:ban?:
Јас се извинувам, легендарниот Римз го забораив.:)
едит: и Месаја и Некрофилија+Анастазија. :smir:

Па од собиранкава... Скул, Psy, Нина и Водка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom