Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
леле и Флик ќе го заборавеше
:D :D

Вчера се запознав со Вампирката.Супер девојче,нема што :je::je:
Само немој толку да се нервираш :pipi:

Пааа... со Duffy, MAc)), boom, cool_boy... и има неколку што се знам долго време од msn ( т.е виртуелно ) пред да се зачленат на форумот.
И тоа, ај се надевам ќе запознаам повеќе во иднина.

Последен апдејт-со Д Вемпајр се познавам,супер девојче си е,ме изненади на позитивно

Од форумов ги знам само *P|ink_Girl*,check_on_IT,klinka, и толку...

BusHav напиша:
Последен апдејт-со Д Вемпајр се познавам,супер девојче си е,ме изненади на позитивно
i ja se upoznav so Busav,schoolgirl,doti4nata i virus i mnogu mi bese zakon taa vecer :)

sch00lGirL напиша:
Вчера се запознав со Вампирката.Супер девојче,нема што :je::je:
Само немој толку да се нервираш :pipi:
milo mnogu mi e milo so se vidovme i znaes zaso se iznervirav ali aj...

insane...dwa..mrno..virus..bobo..mr.wicket..pumba..timon..busav..mac))...schoolgirl..doti4nata..tonchie..vodkamixx..acid..aceva...dimitarc..kaitekk..tha`bitch..eko1...aj ako mi tekne uste nekoj ke dodam:)

Jas se znam so Angel4e stari drugarki sme od male4ki od prvo odd sme zaednO:) se znam so JeciLady sega brzo nea ja zapoznav:) se znam so GoceRemo, i tolku:)

Pa gi znam Wuppy, check_on_it, kLiNkA, ^Saw^....tolku

У скоро време ги упознав доти4ната и Геџо...супер луѓе

moeto calence tako zvani frenki
bobo
mr wicked
gjavolce
kontejner

So zoko, Stefanos_M, Slash_sk, High_Voltage, Efi, kLiNkA, KaiTekk.. tolku se valjda :)

чекај да почнам да редам сеа
НеМиРна, Vodka mixx, police, bobo, mr.wiked, toncie, Гижо, duffy, Бушав Sch00lGirl, realGirl, ,The Vampire, doti4nata, urban muver, каитек, Mac)), димитарЦ, Vardarce, Garfild, ACID, Мистичен, Lou Weed, mRnO, СтеФ, Insane, Dwa, viktor, :raz: многу ве има веќе глава почна да ме боли!!! :lud:

покрај маринка охриѓанка...со fantom_oh се знам...толку...бар уше некој се најде...напредок...спасени сме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom