Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Ете кој забораив да го пишам, кој го упознав, mRnO. Извини друже, не сум те пишал у мобилен. :) :)

ја со овој над мене .. мрно .. вирус .. скулгрл .. реалгрл .. дивајн .. вардарче .. бушав .. да бич .. каитек .. стеф .. мац .. тончи ѕверот .. ацид .. ац|д .. дwa .. и уше многу не ми текнува

Dwa,Insane,Mrno,Realgirl,Virus,Urban mover,Stef,Mr.Wicket,Divine,Aceva,Eko1,Vardarce,Lou weed,Tha bitch,Tonchie,Мистичен,и на мое најголемо задоволство-Garfield :cug:

со никого уствари со Дуфи и со Dolar^ koj ima 0 misleња и со НИкац кој има 2 мислења

so Insane,Realgirl,vodkamixx,Schoogirl,Bushav,Kaitek,Stef,Urban Mover,Virus,Mrno,Tha-bitch,Tonchie,Mac)),Duffy,mr.wicket tie se mislam, ako ima uste ke dopisam :)

Аууу децо... Вака, од оние што ги запамтив да почнам по ред на упознавање ако памтам нешто после 3тата кригла мислам дека не запознавав никого :pos:
Бибика, Мац)), dwa, Duffy, SchOOLgirl, RealGirl, mRnO... многу нови кајганџии бре... сите сте супер.

Забораив да кажам дека и Jakov го упознав бе. :)

абе водка .. а овој Тончи не не знае :)

Абе Тончи црни дупки има сеа у неговата меморија, али мене ме знае. :)

Море Инсејн не се љути, те стаиф у другата тема. Интересно дете си морам да признаам.
А Даниел Воткамешавиновски го знам многу добро. Брачко дај да пашнам едно Џ оти ќе полудам :kez: :pos: :kez: :pos: :kez: :pos:

ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ човече 3 кригли и земја воздух се направи! не ми се верува еј!!!:lud:
Абе како снемав батерија на апаратот за да те сликам надвор пред Студио за да ти пукавме сеири бе Тончи ЦЦЦЦ
Си легнал на камен со главата и ми идеше да ти запеам „Камен до камен на камено камен врз камено камен” :pos::pos::pos::pos:

со Virus, vodkamixxx, Tonchie, Insane, Dwa, Lu, Bushav, divne (iako ona neznam dali me znae ako se sekavas ja bev toa deteto koa si idevme so Lu so kolata), MrNo, SchoolGirl, RealGirl, Tha'Bitch, Urban_Mover, Misticen, Garfield, ACID!!! i use puno.... samo ne mi teknuva bash

Edit: Еко1 бре кај те забраив тебе... мада да незнаев дека nickot ти е еко.

vodkamixx напиша:
Тончи е мој вид на чоек и така да Тончи следечи пут никако земање некој под твоја контрола. :) :)
абре vodkamixxx ти шо си мислиш ја 13 год иам, а!!!! па можам сам да се снајдам бре брат.... немај гајле за мене...... i am independent boy :)

На мое големо задоволство се запознав со Бибика, Вардарче, Јаков, Тиф (со поубавата половина), Воткамикс (мојот најубав аватар!),Гојдо, (на кратко) МистерВикет, Стеф, СкулГрл, Мрно, Инсејн и други што не ги знам баш по јузери кој беше кој ... важно листата се зголеми многу:kajg:

Еве нов апдејт на моја листа на познаници кајганџии. :)
1. Гижо
2. Tutkar
3. HaCkEr-Bt
4. svercer
5. Vlatce
6. Julence
7. _^DFG^_
8. Toreador
9. StenmarC
10. Anonymus1
11. Tonchie
12. Мистичен