Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само со ана...(I am a bitch)..........Па комшивки...сме

Оф,ме мрзи апдејт да праам на листата,има уштенеколку нови али ај ако ми текне на сите ќе ги пишам сеа
The Grim
Bacillous Gagous
Batistuta
Acid
Мистичен
Urban Mover
Doti4nata
Tha-Bitch
Dani^^^
Slack
Tonchie
Zlobnica
Divine
Eko1
Lou Weed
Vodkamixx
Гижо
School Girl
DimitarC
Samara
Dajdo
BAMARGERA
Copy of death
Duffy
Anonymous
Virtual_M
VirtualA
P.Overdrive
Target
Toreador
Офчар

мислам дека толку се што ги познавам лично,па се надевам дека некого не испуштив и се надевам дека во скоро време ќе ја надополнам листата со уште по некој!!!

Ej се знам и со SchoolGirl се најдовме еве едно мало поздравче до неа:wub::wub:

На мојата километарска листа да ги додадам
osicka
bobo
Bacillus qaqous:icon_lol:

Се знам со Иги, дотичната, Самара... а да и со Да Бич еднаш се видовме незнам дали се сеќава она....

BusHav напиша:
Оф,ме мрзи апдејт да праам на листата,има уштенеколку нови али ај ако ми текне на сите ќе ги пишам сеа
The Grim
Bacillous Gagous
Batistuta
Acid
Мистичен
Urban Mover
Doti4nata
Tha-Bitch
Dani^^^
Slack
Tonchie
Zlobnica
Divine
Eko1
Lou Weed
Vodkamixx
Гижо
School Girl
DimitarC
Samara
Dajdo
BAMARGERA
Copy of death
Duffy
Anonymous
Virtual_M
VirtualA
P.Overdrive
Target
Toreador
Офчар

мислам дека толку се што ги познавам лично,па се надевам дека некого не испуштив и се надевам дека во скоро време ќе ја надополнам листата со уште по некој!!!

испушти

Sussaro напиша:

и мене сега ми текна извини
Еве официјално и со Sussaro се познавам!!!

жими со anonimus1 сега за сега за понатаму ќе видиме што ќе донесе иднината и дали ќе имам прилика да се запознаам и со некој друг лично и персонално. :)

Хм.....па незнам икој освен kLiNkA и од нет Copyofdeath,BoBo,I am a bitch,Mr. Wicket и толку за жал:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Hm.... pa li4no go znam samo Dzver, valjda i check on IT (samo sto sea ne mi teknuva koja e, ali mora da ja znam:))i Kaitekk (ali se prai deka ne se znaeme:))... od msn se znam so Dimitarc,CopyOfDeath, BoBo, Mr.Wicked, Nen@d, Batti, Vlatko, Bushav..... mozda ima i drugi ali ne mi teknuvaat

se znam so
ReaLGirL
dwa
ac|d
UnMistakable
Virus
i tie :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom