Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Да пробам да се сетам.. ејсид, мистичен, дивајн, еко, дани, слек, дотичната.. сигурен сум дека имам испуштено некој/а. Ако ништо друго бар видов кои се долфин, злобница, мотаро, леа и црвен (мислам) (=

Црвен (програмерот на Кајгана) со програмерката на Гугл
7%7E2.jpg

не се запознав со многу кајганџии зашто дојдов околу 0.30
ама бар се запознав со doti4nata и moTaro

Лично го познавам само Бушавиот али има еден куп луѓе кои иѕгледаат ОК па со добра надеж ако има збиранка во март ќе дојдам кога ќе ми заврши семестар

xedaj напиша:
so ofcharot sme zaedno uste od gradinka

многу тачно..

се навршија 14 години од нашата дружба..

џ(кс)едајот е еден од 2-3 луѓе шо ги сметам за другари..

другите.. нека ми се фатат за јајца.. и нек се клатат лево-десно..

Хмм ... многу форумџии запознав вчера ... ај да видам дали сите ги памтам ... без лутење ако не пишам некого ... ќе ме потсетите:)

Газда Лу ... иако многу се мразиме на форум, позитивно ме изненади:)
шмизличка ... многу симпатично девојче.
ДимитарЦ ... не очекував ништо помалку, супер е:je:
ТаргеТ ... позитивно дете милион, и многу ме изненади што се сети да земе шампањско, да наздравиме за Републиката ... браво!
Урбан Мувер ... многу, многу симпатично и интересно дете!
Дотичната ... на кратко се видовме, ама изгледа ептен фино:)
Бушав ... се пресмеавме со него ... фала за кроасанот, најубав беше, го делевме со Еко, Ејсид и Мистичен и браво што ги врати останатите ... нели вредеше?:je:
Да Бич ... иста Дани ... ептен мила и весела девојка ...:cuc:
Батистута ... фајнали ... се изненадив од него дека као немаше да дојде ... мило ми е што се запознавме!
Тончи и Д Грим ... одма ги познав, ха!
моТаро и Леа ... закон луѓе ... Леа ми е поубава, а интресни се и двајцата фул! Колку само се пресмеавме и преигравме:pos:
Тореадор ... само рака си пуштивме, ама битно го знам!:pos:
Ван форумов, со уште неколку од други форуми ама највпечатлива беше Наталија!:pos:
Све друго знам од порано ...
Него, знам дека има уште неколку, но прибидејќи со нив беше на рака пуштање и запознавање неможам да се сетам и ми е криво, ама ќе дознаам ваљда да?:icon_lol:
Уште еднаш за крај мило ми е што ве запознав сите вас!

п.с. Темава сте ја отруле максимално ... ќе морам да префрлам многу постови во муабетџилница, извинете вака:)

divine напиша:
ТаргеТ ... позитивно дете милион, и многу ме изненади што се сети да земе шампањско, да наздравиме за Републиката ... браво!
Ветено - сторено, само заборавив т.е. немаше време да ви кажам вицови на сите :pos::pos::pos: али ај тоа коа ќе славиме прв НЕроденден на Кајгана, а може и кога ќе славиме 100 дена од Кајгана Република нали?

divine напиша:
Бушав ... се пресмеавме со него ... фала за кроасанот, најубав беше, го делевме со Еко, Ејсид и Мистичен и браво што ги врати останатите ... нели вредеше?:je:

Абе не да вредеше,толку бугарско немам во живот слушано алиај сепак,повеќе луѓе бевме!!!

Јас бев најпозитивно изненаден од сите. Неверојатна клапа сте пријателчиња. Чест ми беше да ве запознам, уште поголема денес што ве познавам!

moTaro напиша:
Јас бев најпозитивно изненаден од сите. Неверојатна клапа сте пријателчиња. Чест ми беше да ве запознам, уште поголема денес што ве познавам!
Дур мене не ме видиш и запознајШ ништо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom